Lauantaina avioituva Lotta Hintsa MTV:lle: Uniikki häämatka Kilimanjarolle Afrikkaan

Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa vihitään lauantaina jääkiekkoilijamiehensä Kristian Näkyvän kanssa. Pariskunta lähtee pian häiden jälkeen pitkälle häämatkalle.

Lotta Hintsa ja Kristian Näkyvä elävät jännittäviä hetkiä. Lauantaina he astelevat alttarille Vanajanlinnassa, missä heidän onneaan todistaa noin 150 vierasta.

– Tässä on viime hetken härdelli menossa, MTV:n tavoittama Lotta naurahtaa.

Janni Hussi on yksi kaasoistani, ja hänen kanssaan olemme palaveeranneet vielä viime hetken asioista. Se auttaa, kun pääsee purkamaan ajatuksiaan ja saa ne pois mielestään, Lotta kertoo.

Jännityksestä huolimatta viime hetken hääjärjestelyt ovat sujuneet positiivisissa tunnelmissa. 

– Apunamme on ollut lukuisia ammattilaisia. Se on helpottanut häästressiä, kun voi luottaa asiat heidän käsiinsä, ja me Kristianin kanssa olemme saaneet nauttia tästä ajasta, Lotta kiittelee.

Teemana villipuutarha

Häissä on teemana villipuutarha, joka näkyy Lotan mukaan koristelun lisäksi myös hänen morsiuspuvussaan.

– Häätyylini on hieman normaalia boheemimpi. Ylläni ei siis tulla näkemään perinteistä bling blingiä, Lotta kertoo.

– Olemme Kristianin kanssa luonnonlapsia, joten luonnon keskellä sijaitseva, mutta kuitenkin glamour-henkinen hääpaikka tukee teemaa.

Vaalea kaunotar haluaa juhlia erityistä päivää näyttäen omalta itseltään, eikä sen takia ole halunnut ryhtyä tiukoille treenikuureille.

– Minulla ei ole tarvetta näyttää erityisen kauniilta. Se ei ole päivän pointti, vaan on kiva näyttää itseltään, Lotta pohtii.

Hääpari läheisineen saapuu juhlapaikalle jo perjantai-iltana, jolloin on luvassa viimeiset harjoitukset. Tuolloin paikalle saapuu myös Lotan isä, formulalääkäri Aki Hintsa, joka saattaa tyttärensä alttarille.

Hetki on erityisen tunteikas, sillä Aki Hintsa toipuu parhaillaan vakavasta vatsasyövästä. Hintsalle annettiin viime kesänä kolme kuukautta elinaikaa, mutta hän on parantunut hyvässä tahdissa jopa lääkärien ihmetykseksi.

– Se on varmasti koskettava hetki, kuten varmasti muillekin isille ja tyttärille, Lotta sanoo alttarille kävelemisestä.

– Perjantaina nähdään, miten askeleemme menevät yhteen! Itkenytkin olen jo niin monta kertaa etukäteen, että häämeikkini tulee varmasti olemaan vedenkestävä, Lotta nauraa.

Häämatka upeissa maisemissa

Sunnuntaiaamuna vastavihitty pari aikoo nauttia rauhassa brunssista juhlavieraiden kanssa. He toimittavat hääkukat ilahduttamaan vanhainkotien asukkaita, minkä jälkeen pariskunta pakkaa tavaransa ja suuntaa lentokentälle.

– Lähdemme häämatkalle Afrikkaan kolmeksi viikoksi, Lotta paljastaa.

Häämatkakohteeksi Lotta ja Kristian valitsivat Afrikan, koska he toivovat lomaltaan muutakin kuin rannalla makoilua.

Häämatka alkaa Kilimanjarolta, minkä jälkeen he siirtyvät nauttimaan hemmottelusta hyvinvointikohteeseen Mombasaan. Viimeisellä viikolla pariskunta nauttii safaritunnelmista.

– Olemme Kristianin kanssa aktiivilomailijoita, joten tämä sopii meille hyvin.

Monet ovat jo ehtineet tiedustella Lotalta ja Kristianilta vauvauutisista. Lotan mukaan perheen perustaminen ei ole päällimmäisenä ajatuksissa.

– Lapsia ei ole suunnitelmissa lähivuosina, vaan haluamme nauttia nyt ajasta kahdestaan. Meillä on kaksi pientä koiraa ja ne riittävät toistaiseksi, Lotta hymyilee.

Lue myös:

    Uusimmat