Unelmaduuni Australiassa -ohjelman Ninja lähti etsimään suurkaupungin sykettä ja haaveili romanssista: "Jotain säpinää ehkä oli"

6:50
Ninjalla epäiltiin Australiassa koronavirustartuntaa. Mistä oli kyse? Katso haastattelu!

C More -alkuperäissarjassa Unelmaduuni Australiassa neljä suomalaista kaupunkilaisnuorta lähtee toiselle puolelle maailmaa haaveenaan leppoisa työ auringossa, mutta perillä odottaakin lannantuoksuinen työpaikka peräkylien farmeilla.

Unelmaduuni Australiassa -ohjelmassa tutustutaan neljään suomalaisnuoreen, joilla on haaveena hauska seikkailu maailman toisella puolella ja huoleton työ auringossa. Ikimuistoinen reissusta tuleekin, mutta ei ehkä ihan sillä tavoin kuin nuoret kuvittelevat.

Kuopion Nilsiästä kotoisin oleva 19-vuotias Ninja haaveili romanssista ja odotti pääsevänsä reissussa suurkaupungin sykkeeseen, mutta toisin kävi. Hän päätyi töihin maatilalle.

– Tinder lauloi ihan samalla tavalla kuin muillakin sinkkutytöillä siellä. Jotain säpinää ehkä oli jossain vaiheessa, mutta ei mitään isompaa romanssia, Ninja paljastaa MTV Uutisten haastattelussa.

Ninja myöntää olettaneensa, että työ saattaisi olla kaupungissa ja asiakaspalveluhenkistä. Maatilan työt eivät tuntuneet omalta jutulta.

– Huomasin, että on vaikeaa, vaikka hommat eivät konkreettisesti olleet vaikeita. Mutta just se, että pitää aamulla herätä, mennä kuudeksi töihin ja hoivata eläimiä. Olihan se tosi jännää, ja piti skarpata, että selvisi siitä kokemuksesta.

Kauden aikana selviää, että unelmaduunin etsiminen käy työstä, mutta onneksi raskaan farmeilla raatamisen lisäksi on tarjolla myös raskaita huveja. Kosteat viikonloput suurkaupungin sykkeessä sisältävät eeppistä juhlimista sekä romanttisia kohtaamisia.

Lisäksi tytöt kokevat vauhtia ja vaarallisia tilanteita surffilaudalla ja tutustuessaan Australian eksoottiseen luontoon. Suuri käänne koetaan koronaviruksen rantautuessa myös Australiaan. Miten tytöt selviävät pandemian kourissa kaukana kotoa? Tältä ikimuistoiselta ja opettavaiselta seikkailulta ei heistä kukaan palaa entisenlaisena takaisin.

Ninjalla epäiltiin Australiassa koronavirustartuntaa. Mistä oli kyse? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Unelmaduuni Australiassa -ohjelman koko kausi julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa 31.8. Jaksoja on yhteensä 10. Ohjelma nähdään myöhemmin myös MTV:n kanavilta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja