Unelmaduuni Australiassa -tähti Riikka paljastaa, millaiset välit ohjelman tähdillä oli keskenään: "Meillä oli yhteenottoja"

4:21
Unelmaduuni Australiassa -Riikka kertoo, mitä hänelle jäi käteen raskaasta, mutta opettavaisesta matkasta.

C More -alkuperäissarjassa Unelmaduuni Australiassa neljä suomalaista kaupunkilaisnuorta lähtee toiselle puolelle maailmaa haaveenaan leppoisa työ auringossa, mutta perillä odottaakin lannantuoksuinen työpaikka peräkylien farmeilla.

Unelmaduuni Australiassa -ohjelmassa tutustutaan neljään suomalaisnuoreen, joilla on haaveena hauska seikkailu maailman toisella puolella ja huoleton työ auringossa. Ikimuistoinen reissusta tuleekin, mutta ei ehkä ihan sillä tavoin kuin nuoret kuvittelevat.

Yksi kauden tähdistä on 24-vuotias Riikka. Lyhytpinnainen Riikka nappaa nelikosta ainoana heti unelmaduunin, mutta kertoo senkin olleen väliajoin raskasta. 

– Tein kasvifarmilla töitä, joten työni oli mukavaa ja esteettistä. Oli sekin ajoittain raskasta, Riikka kertoo. 

Hän paljastaa myös, millaiset välit ohjelmassa mukana olevilla neljällä tytöllä oli kuvausten aikana. Mukana ohjelmassa ovat Riikan lisäksi Linda, Iida ja Ninja. Tytöt viettivät yhdessä aikaa töidensä ulkopuolella.

– Kyllä meillä oli yhteenottoja, mutta ne olivat sisaruksellisia onneksi.

Kauden aikana selviää, että unelmaduunin etsiminen käy työstä, mutta onneksi raskaan farmeilla raatamisen lisäksi on tarjolla myös raskaita huveja. Kosteat viikonloput suurkaupungin sykkeessä sisältävät eeppistä juhlimista sekä romanttisia kohtaamisia.

Lisäksi tytöt kokevat vauhtia ja vaarallisia tilanteita surffilaudalla ja tutustuessaan Australian eksoottiseen luontoon. Suuri käänne koetaan koronaviruksen rantautuessa myös Australiaan. Miten tytöt selviävät pandemian kourissa kaukana kotoa? Tältä ikimuistoiselta ja opettavaiselta seikkailulta ei heistä kukaan palaa entisenlaisena takaisin.

Unelmaduuni Australiassa -ohjelman koko kausi julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa 31.8. Jaksoja on yhteensä 10. Ohjelma nähdään myöhemmin myös MTV:n kanavilta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja