Uncharted -The Lost Legacy: MTV Uutisten ensiarvio PS4:n uutuuspelistä

Uncharted 4:n kehittäjä, pelistudio Naughty Dogin uusin luomus PS4-konsolille on tullut juuri markkinoille.

Uncharted -The Lost Legacy -pelissä pelaaja ohjaa Chloe Frazeria, jonka tarkoituksena on löytää intialainen muinaisesine, ettei se joudu pahisten käsiin.

Kuten arvata saattaa, niin pelin juoneen mahtuu vaaroja ja taistelua vihollisia vastaan.

Avukseen Chloe tarvitsee palkkasoturi Nadine Rossin. Samainen hahmo on nähty myös  Uncharted 4: A Thief's Endissä.

Samoilla linjoillakuin Uncharted 4, ja hyvä niin

MTV Uutisten arvostelussa viime vuonna ollut Uncharted 4: A Thief´s End -peli sai paljon kiitosta hyvin toteutetusta ohjaustuntumastaan ja elokuvamaisen kerronnan toimivuudesta. Iloksemme huomasimme, että samat kehut koskevat myös uutta The Lost Legacya, jossa elokuvamainen kerronta on integroitu mukaansatempaavasti ja peliä saumattomasti kuljettavaksi osaksi.

Pelin tunnelma herättää nopeasti pelaajan kiinnostuksen, joskaan The Lost Legacy ei lähdekään niin rivakasti liikkeelle kuin Thief´s End.

Hahmon ohjaustuntuma on looginen ja pelaaja pääseekin muitta mutkitta nauttimaan pelin tarjoamasta visuaalisesta hohdosta. Graafisesti peli on komeata katsottavaa.

Pelin kärajoitus on 16 vuotta ja sen hinta on noin 40 euroa. Ensituntuman perusteella hinta on pelissä kohdillaan ja pimeneviin syysiltoihin saa The Lost Legacyn myötä hauskaa ja näyttävää puuhaa.  

Lue myös:

    Uusimmat