Umpihulluksi luonnehdittu kuski latoi painavaa tekstiä tulevaisuudestaan – "Jos en pääse F1-sarjaan, jätän kilpa-ajamisen"

Lupaava kilpakuljettaja Dan Ticktum uhoaa ajouransa päättyvän, mikäli hän ei nouse F1-sarjaan tulevaisuudessa.

Ticktum on osoittanut lahjakkuutensa jo monissa eri formulasarjoissa. Tästä huolimatta Ticktum sai kuitenkin potkut Red Bullin nuorten kuljettajien ohjelmasta kesäkuun lopulla.

Vauhtia löytyy, mutta kipakka luonne aiheuttaa ongelmia. C Moren asiantuntijanakin toimiva Mika Salo kuvaili nuorta brittikuskia taannoin järkyttävän nopeaksi, mutta ihan umpihulluksi.

Vaikka Red Bull ei halunnutkaan pitää Ticktumia siipiensä alla, ei brittinuorukainen ole luopunut unelmistaan. Motorsportin mukaan Ticktumia huhutaan vahvasti F2-sarjaan DAMS-tallin ohjaksiin. Ratkaisu olisi hyvinkin looginen, sillä hänellä on urallaan vain yksi tavoite.

– F1 on lopullinen tavoitteeni. Se on ollut niin siitä asti, kun valitsin tämän tien, Ticktum toteaa Motorsportille.

Jos väylä moottoriurheilun kuninkuusluokkaan ei kuitenkaan lähivuosina aukene, saattaa Ticktum tehdä radikaalin ratkaisun uransa kannalta.

– Jos en pääse F1-sarjaan, jätän luultavasti kilpa-ajamisen, ellen saa hyvää sopimusta jostain muualta. Tilanne voi olla erilainen, kun saat tarjouksen muualta, mutta F1 on todellinen tavoitteeni, Ticktum uhoaa.

– Olen aina ollut aika realistinen tavoitteideni kanssa, ja uskon sen olevan realistista. Toivottavasti, jos minä ajan hyvän kauden ensi vuonna, se avaisi paljon ovia. Jopa Red Bullilla, kuka tietää Ticktum heittää.

Lue myös:

    Uusimmat