Mainos

Ulvilan surmatalo jälleen myytävänä – "Rauhallisella alueella ja heti vapaa"

Jukka S. Lahden surmasta tunnetuksi tullut omakotitalo on tullut myyntiin.

Tavallisen näköinen omakotitalo ulvilalaisella pientaloalueella. Monet kuitenkin tietävät, että talolla on synkkä historia. Joulukuun 1. päivä vuonna 2006 edelleen tuntematon henkilö surmaa talossa asuneen Jukka S. Lahden. Lahden lisäksi talossa asuivat hänen puolisonsa Anneli Auer sekä perheen lapset.

Nyt talo on tullut myyntiin Etuovi.com-sivustolle. Lahti ja Auer asuivat talossa useamman vuoden ennen surmailtaa, sillä he ostivat talon lokakuussa 2002 138 000 eurolla. Talo myytiin toukokuussa 2007 eli noin puoli vuotta Lahden surman jälkeen. Kauppahinta oli 145 000 euroa.

– Rauhallisella alueella ja omalla tontilla heti vapaa koti. Talon yhteydessä autotalli ja varasto. Takapihalla katettu iso terassi, kylmä varasto ja leikkimökki. Iso avara nurmipiha, jossa tilaa leikkiä, kiinteistönvälitysfirma mainostaa taloa.

119-neliöisen omakotitalon myyntihinta on nyt 159 000 euroa. Kolmen makuuhuoneen, keittiön ja olohuoneen lisäksi talossa on takkahuone ja saunaosasto. Ilmoituksessa vuonna 1992 rakennettua taloa luonnehditaan kunnoltaan tyydyttäväksi.    

MTV Uutisten tavoittama kiinteistönvälittäjä ei halunnut kommentoida myynti-ilmoitusta tai sitä, miten paljon kiinnostusta talo on herättänyt. 

Taloa myyvä kiinteistönvälittäjä oli haluton kommentoimaan talon saamaa kiinnostusta tai myynti-ilmoitusta.  

Miehensä murhasta syytetty, mutta sittemmin syyttömäksi todettu Anneli Auer esiintyi eilen Tuomas Enbusken haasteltavana SuomiAreenalla Porissa. Haastattelussa Auer sanoi tietävänsä, kuka surmasi Jukka S. Lahden.  

1:14:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.