Ullanlinnan murha-asunto on myynnissä – hinta lähes kaksi miljoonaa euroa

Psykiatria syytetään vaimonsa murhasta Ullanlinnassa – tämä teosta ja motiivista tiedetään nyt 4:18
Psykiatria syytetään vaimonsa murhasta Ullanlinnassa – tämä teosta ja motiivista tiedetään nyt

Helsinkiläisen 49-vuotiaan psykiatrin epäillään murhanneen vaimonsa Ullanlinnassa sijaitsevassa kerrostaloasunnossa. Nyt kyseinen murha-asunto on myynnissä.

Etelä-Helsingissä Ullanlinnassa sijaitsevaa tilavaa ja avaraa asuntoa kuvaillaan myyntiä hoitavan Kiinteistömaailman nettisivuilla "tinkimättömällä tyylitajulla ja laadukkailla materiaaleilla" kunnostetuksi perheasunnoksi arvotalossa. 

Neliöitä keittiön, kolmen makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen asunnossa on 210. Asunnon myyntihinta on 1,75 miljoonaa euroa.  

Ilmoituksen mukaan asunnossa on korkeat huoneet, kalanruotoparketit ja oma parveke. Asunnosta on ilmoituksessa useita kuvia. Muun muassa makuuhuonetta on kuvattu useasta eri kulmasta.

Makuuhuoneen vieressä on vaatehuone, jossa roikkuivat ainakin kuvanottohetkellä edelleen sekä henkirikoksen uhrin että murhasta epäillyn vaatteita. 

Oikeudenkäynti alkoi

Psykiatrimiehen epäillään murhanneen vaimonsa lyömällä tätä makuuhuoneeseen tuomallaan kynttilänjalalla tai muulla vastaavalla esineellä. Ruumiin psykiatri kääri makuuhuoneen mattoon. 

Luonnollisesti myynti-ilmoituksessa ei mainita mitään asunnon synkästä historiasta. 

Murhaoikeuden pääkäsittely alkoi eilen tiistaina Helsingin käräjäoikeudessa. 

MTV Uutisten tavoittama kiinteistönvälittäjä ei halunnut kommentoida myyntiä.   

Asunnon myynnistä uutisoi ensimmäisenä Iltalehti

Lue myös:

    Uusimmat