Jari Aarnion talo huutokaupattiin – näin paljon Porvoossa sijaitsevasta omakotitalosta maksettiin: "Ylittää markkinahinnan"

3:15
Katso kuvat Jari Aarnion talosta videolta MTV Uutiset Liven lähetyksestä!

Huumepoliisin ex-päällikön omakotitalo Porvoossa on myyty. Tarjousten jättäminen päättyi tänään kello 16. Kiinteistön hinnaksi tuli 300 000 euroa.

Skogsläntan-niminen puutalo asetettiin poliisin toimesta pakkohuutokaupattavaksi 19. marraskuuta. Kauppaan kuuluivat 113-neliöinen asuinrakennus ulkorakennuksineen sekä 1,5 hehtaarin tontti.

Aarnio menetti kiinteistön valtiolle Helsingin hovioikeuden 27. kesäkuuta julkistetussa päätöksessä. Talon myyjäksi oli merkitty Itä-Uudenmaan poliisilaitos.

Huutokauppailmoituksen mukaan talosta kamppailivat kaksi ostajaa. Hinnan minimikorotus oli 1 000 euroa. Kohteeseen ei kuitenkaan tullut lisäkorotuksia 27. marraskuuta jälkeen, joten 300 000 näytti osoittautuneen ostajille kipurajaksi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Rikosylitarkastaja: "Selvitämme taustat"

MTV Uutiset tavoitti kauppaa hallinnoineen rikosylitarkastaja Juha Henttalan. Hän ei vielä kommentoi ostajan henkilöllisyyttä.

– En ota vielä asiaan kantaa. Tämä on kuitenkin poliisinkin kannalta harvinainen tilanne, ja aiomme tietenkin noudattaa asiassa huolenpitovelvoitetta.

Henttala sanoo, ettei poliisilla ole tarkempaa tietoa talosta kilpailleista ostajista. Ostajan taustat aiotaan kuitenkin selvittää, ja poliisilla on oikeus myös hylätä korkein tarjous.

– Hinta ei silti tässä ole se epäkohta. Näkisin, että summa ylittää markkinahinnan. Mahdollista on silti, että alempikin hinta hyväksytään.

Henttala ei vielä osaa arvioida, kauanko huutokaupan jälkeinen selvitys kestää.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja