Mainos

Ulvilan surmasta epäilty vaimo ei pääse vapaaksi

Satakunnan käräjäoikeus jatkaa Ulvilan surmasta epäillyn naisen vangitsemista. Puolustus vaati Jukka S. Lahden surmasta epäillyn lesken vapauttamista perhesyiden vuoksi. Neljän lapsen äiti on ollut vangittuna neljä ja puoli kuukautta.

Oikeuden mukaan epäilty rikos on niin vakava, että vangitsemisen jatkaminen ei ole kohtuutonta.

Lesken asianajaja Juha Manner kertoi eilen, että he eivät edelleenkään yhdy näkemykseen, jonka mukaan leski olisi tunnustanut murhan.

Mannerin mukaan leskelle on kerrottu tutkijan tekemä johtopäätös, että talossa ei ole ollut perheenjäsenten lisäksi muita surmayönä joulukuussa 2006.

- Hän on vastannut, että kyllä kai se on mahdollista, että hänellä voisi olla tekemistä tapahtuneen kanssa. Tämä ei kuitenkaan ole oikeudellinen tunnustus, Manner huomauttaa.

Mannerin mukaan leski tulee kiistämään teon varsinaisessa oikeudenkäynnissä, jos hän saa syytteen henkirikoksesta.

Leski kiistää myös rikosepäilyn väärästä ilmiannosta. Poliisi mukaan naisen epäillään lavastaneen tunnetun näyttelijän syylliseksi, kun hän tunnisti näyttelijän poliisilaitoksen tunnistamisrivistöstä miehensä surmaajaksi.

- Poliisi on kerännyt tunnistamisrivistön. Hän ei ole osoittaessaan väittänyt, että henkilö olisi surmannut, Manner totesi.

Satakunnan käräjäoikeudessa käsitellään tänään myös toista pakkokeinoasiaa, jossa poliisi on hakenut vaimon omaisuutta vakuustakavarikkoon vahingonkorvausten maksamiseksi näyttelijälle.

Katso Tuula Malinin raportti Porista

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.