Pahamaineisen KooKoo-puolustajan illalle likainen loppu – Karri Kivi ei säästellyt ulosajon jälkeen: "Hän on tötöillyt harva se kierros"

KooKoon ja TPS:n välisessä ottelussa nähtiin toisessa erässä vaarallinen taklaus, jonka seurauksena KooKoon Martin Bergerille tuomittiin viiden minuutin jäähy ja pelirangaistus.

Katso Bergerin taklaus artikkelin yläosasta.

TPS-hyökkääjä Juuso Pärssinen tavoitteli kiekkoa keskialueella laidan läheisyydessä, kun paikalle rynnännyt Berger taklasi tätä vaarallisesti jalkaan.

Pärssiselle tuomittiin tilanteesta ja sitä seuranneesta suukopusta kahden minuutin rangaistus. Bergerin ilta päättyi puolestaan ulosajoon.

Pärssinen ei tiettävästi loukannut itseään tilanteessa vakavammin.

– Nämä ovat niitä pahimpia tilanteita. Tuomarit toimivat oikein. Viisi minuuttia ilman muuta ja pihalle, C Moren asiantuntija Karri Kivi totesi erätauolla studiossa.

Kivi luonnehti taklausta niin sanotuksi puujalkataklaukseksi.

– Se tulee siitä, että huomaat pelaajana menneesi tilanteesta ohi, mutta et halua hävitä ja jollakin tavalla vielä raastat vastustajan kimppuun, sen vuoksi levitetään pahalla tavalla se jalka.

Bergeriltä löytyy myös historiaa vastaavista tempuista.

– Aina välillä on sellaisia pelaajia, kuten ihmisiä siviilissäkin, jotka vain kävelevät jokaiseen kuoppaan. Tyyli elää ja pelata voi olla sellainen, joka aiheuttaa koko ajan konflikteja, Kivi pohti. 

– Hän on tötöillyt harva se kierros jollakin tavalla. Se tulee ilman muuta koventamaan näitä rangaistuksia jossain määrin, Kivi jatkoi.

– Nuo ovat melkein pahimpia, mitä lätkässä voi olla. Tuossa voi Pärssisellä päättyä kausi ja mennä monta kuukautta toipua, toinen asiantuntijavieras Juuso Riksman puolestaan linjasi.

Otsikkoa muokattu kello 19.00.



Lue myös:

    Uusimmat