SM-liigan puolivälierissä kuohuttava törmäys – Lasse Kukkonen otti kantaa TPS-maalitykin käytökseen: "En halua sanoa karma, mutta…"

Lasse Kukkoselta huomio Pelicansin ja TPS:n ottelun kohutapauksesta – TPS-maalitykin toiminta herätti kysymysmerkkejä 0:58
Video: Lasse Kukkoselta huomio Pelicansin ja TPS:n ottelun kohutapauksesta – TPS-maalitykin toiminta herätti kysymysmerkkejä

Jääkiekon SM-liigassa Pelicansin ja TPS:n välisessä ottelussa nähtiin tunnekuohuntaa muun muassa Waltteri Merelän ja Lauri Pajuniemen törmäyksen jäljiltä. Tapauksessa vältyttiin oikeusmurhalta, mutta tilanteessa nähty käytös herätti omaa porinaa.

Tilanteessa TPS:n maalitykki Pajuniemi luisteli päin Pelicans-hyökkääjä Merelää. Törmäyksen yhteydessä Merelä nosti kätensä ylös itsensä suojaamista varten.

Ottelun tuomaristo oli tuomitsemassa Merelälle ulosajon päähän kohdistuneesta taklauksesta. Tätä osaltaan edesauttoi se, että Pajuniemi jäi makaamaan jäähän.

Pajuniemen toiminta herätti C Moren asiantuntijakaksikossa Karri Kivessä ja Lasse Kukkosessa ihmetystä. Pajuniemi kun palasi jäälle lähes välittömästi törmäyksen jäljiltä.

– Meillä oli Pohjois-Amerikassa valmentaja, joka sanoi, että jos olet loukkaantunut ja jäät makoilemaan jäälle, et enää pelaa siinä pelissä, Kukkonen muisteli.

– Pitää kunnioittaa peliä, Kukkonen viittaa Pajuniemen käytökseen.

Tuomaristo tarkisti tilanteen videolta ja Merelä vältti ulosajon.

– En halua sanoa karma, mutta tuon jäähyn jälkeen ote siirtyi entistä vahvemmin Pelicansille. Tässä sarjassa on hienoja elementtejä. Tunteet pinnassa ja niin edelleen. Otetaan iskut vastaan ja mennään pelaamaan lätkää, Kukkonen sanoi koko aiheeseen liittyen.

Video tilanteen läpikäynnistä näkyy jutun yläreunasta.

Pelicans vei neljännen puolivälieräottelun nimiinsä lukemin 5–3. Sarjan viides ja ratkaiseva ottelu pelataan sunnuntaina Turussa.

Lue myös:

    Uusimmat