Jukka Rautakorpi raivostui – tuttu taho meinasi teloa taas Tappara-tähden: ”Uskomatonta, sama mies!”

Videolla KooKoo-puolustajan Martin Bergerin taklaus Tappara-hyökkääjään Patrik Virtaan.

Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi ei seurannut ilolla keskiviikon liigakierroksen tapausta, jossa KooKoon puolustaja Martin Berger meinasi teloa Tapparan tähtihyökkääjän Patrik Virran polvitaklauksella.

Berger nousi ottelun kyseenalaiseksi hahmoksi tilanteen jäljiltä.

– Eihän tässä ollut muuta kuin tuo Bergerin taklaus Virtaan keskialueella. Se oli se, mikä aiheutti tämän tunnekuohunnan, Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi sanoi pelin jälkeen.

Tilanteessa Berger osui Virtaan polvi edellä.

Rautakorpi otti kierroksia tapauksesta.

– Virta olisi voinut loukkaantua erittäin pahasti. Tuo taklaus tuli kuitenkin vastapalloon, kiekotonta pelaajaa. Polvi vielä kääntyi viime hetkellä. Onneksi Virta osittain näki sen, niin hän pystyi vähän väistämään. Siksi se ei tullut suoraan polveen.

Berger aiheutti parranpärinää myös Tapparan ja KooKoon edellisessä ottelussa. Tuolloin hän taklasi Tapparan avainhyökkääjää Tyler Morleytä niin, että tämä joutui sairaslomalle.

– Tuo on kyllä uskomatonta, että sama mies, pelistä toiseen. Eikä kyse ole pelkästään meidän peleistä. Hän on tehnyt näitä muuallakin, viestien perusteella. Rautakorpi murisi.

KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas kuunteli rauhassa Rautakorven purkauksen asiasta.

– Olemme Jukan kanssa eri mieltä siitä, että mitä Kouvolassa kävi. Se oli sääntöjenmukainen taklaus. Se osui vartaloon, ei päähän ja se osui kiekolliseen pelaajaan.

– Hän on fyysinen pelaaja, Ahokas tyytyi toteamaan suojatistaan Bergeristä.

Berger otti lopulta nyrkkitappelun Tappara-hyökkääjän Otto Rauhalan kanssa. Pukukoppiin poistuessa Berger heilutti keskisormea Hakametsän yleisöä päin.

Bergerille tuomittiin tilanteesta 5+5+20+20-minuuttia. Rauhala selvisi 5+20-minuuttisella. 

Tappara-KooKoo-pelin lehdistötilaisuus:


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja