Mainos

Ulkonäköään hävennyt mies ei poistunut kotoaan neljään vuoteen – muutti sitten elämänsä uskomattomalla tavalla

Reilusta ylipainosta kärsinyt mies pysytteli neljän seinän suojissa useamman vuoden ajan, ennen kuin pätti muuttaa elämänsä suunnan kertaheitolla. 

Ollessaan painavimmillaan 36-vuotias Paul Stevenson painoi yli 320 kiloa. Kilot olivat alkaneet kertyä miehen vartaloon hänen äitinsä kuoltua. Näihin aikoihin Stevenson saattoi syödä päivässä yli 7000 kilokalorin edestä rasvaista noutoruokaa turruttaakseen tunteensa. 

– Pysyttelin pohjakerroksen asunnossani lähes neljä vuotta, sillä häpesin niin paljon sitä, miltä näytin. Siitä tuli minulle normaali tapa elää, Stevenson kertoo ja lisää syöneensä ennen peräti kolme noutoruoka-ateriaa päivässä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Yhtenä hetkenä mies kuitenkin ymmärsi, että hänen elämäntapansa tulisi koitumaan hänen kohtalokseen. Hänen oli tehtävä jotain – ja nopeasti. 

Hurjasti laihtunut mies on nykyisin kuin uusi ihminen

Hetkeä, jolloin mies poistui asunnostaan ensimmäisen kerran neljään vuoteen, Stevenson kuvailee epätodelliseksi hetkeksi. Hetki oli epätodellinen myös siinä mielessä, että se saattoi pelastaa miehen hengen. Stevenson uskoo, että jos hän ei olisi mennyt lääkärin vastaanotolle, hän olisi nyt todennäköisesti kuollut.

Kesäkuussa 2016, muutama kuukausi päätöksenteon jälkeen, vähäkalorisen dieetin ansiosta 266-kiloiseksi laihtunut mies pääsi vatsalaukun ohitusleikkaukseen. Puolentoista vuoden aikana miehen ulkonäkö on pienentynyt peräti 200 kilolla, ja hän on aivan kuin uusi ihminen – niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ennen kotiinsa sulkeutunut mies on nykyisin ahkera liikunnan harrastaja, ja kuntosalilla käymisen lisäksi mies on liittynyt myös jalkapallojoukkueeseen.

Uskomattomasta muodonmuutoksestaan blogia pitävä mies toivoo, että hänen esimerkkinsä innottaisi muita samaan. Tilanne ei ole koskaan niin paha, etteikö toivoa olisi aina. 

***

1:29

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.