Mainos

Käsittämättömät kuvat ennen ja jälkeen laihtumisen – eroa huikeat 108 kiloa!

Aivohalvaus oli alku valtavalle elämäntapamuutokselle. 

Aina kun ylipainosta kärsivä äiti käveli sisään lääkärin vastaanotolle, hän sai kuulla leikkivänsä hengellään. Mutta 26-vuotias Tiffaney Anderson ei ottanut lääkäreiden varoituksia vakavasti, vaan jatkoi erittäin epäterveellisiä elämäntapojaan vielä silloinkin, kun vaaka näytti 187 kiloa. Anderson kärsi pikaruoka-addiktiosta ja ahmi päivittäin 11 000 kilokalorin edestä pizzoja, hampurilaisia ja sokerisia juomia.

Anderson syytti ylipainosta isäänsä, joka oli naisen mukaan ajanut hänet ahmimiskierteeseen. Aikuistuttuaan nainen halusi muutosta, mutta ei kyennyt löytämään siihen riittävää motivaatiota.

– Söin ennen pikaruokaa joka päivä, ei ollut väliä mitä. Ruokavalioni sisälsi niin paljon kaloreita, että painoa kertyi helposti, Anderson kertoo.

Asiat saivat kuitenkin uuden käänteen, kun Andreson sai lievän aivoinfarktin raskaana olleessaan. Jotain oli tehtävä ja pian.

Entiseen ei ole enää paluuta

Tämän rankan kokemuksen jälkeen kahden lapsen äiti ymmärsi, kuinka pahaksi hänen tilanteensa oli oikein päässyt. 

– Tiesin olevani iso, mutta en koskaan ymmärtänyt kuinka iso todellisuudessa olin. Kokoni vuoksi sain pienen aivohalvauksen odottaessani poikaani, joka oli muistutus siitä, että jos en tekisi jotain, kuolisin, Anderson kertoo.

– Minulle leikkaus oli ainoa vaihtoehto, mutta se ei ollut helppo matka, kuten arvata saattaa. Se oli rankkaa, mutta olen nyt kiitollinen laihtumisestani.

Elämäntapamuutoksen ja lihavuusleikkauksen myötä naista ei tunnista enää entisekseen. Hänen vartaloltaan on kadonnut peräti 108 kiloa.

Vaikka elämäntapamuutos oli rankka, suuri painonpudotus toi mukanaan uusia ongelmia – valtavan määrän löysää ihoa. Anderson onkin ryhtynyt säästämää nyt rahaa päästäkseen ihonpoistoleikkaukseen. Hän kertoo, että vasta sitten hän tuntee itsensä kauniiksi.

– Olen kiitollinen laihtumisestani, mutta haluan tuntea itseni kauniiksi. En halua nähdä sitä 187-kiloista tyttöä peilistä enää, Anderson kiteyttää.

Lähteet: AWM, MVPhotos/Caters News

***

1:29

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.