Ulkomaille pyrkivä Anni Uusivirta kaipaa lentoemännän työtä

Suomalaiskaunotar suunnittelee vakavasti ulkomaille muuttoa.

Miss Suomi -kilpailuihin vuonna 2011 osallistunut Anni Uusivirta muutti reilu vuosi sitten pysyvästi Suomeen Abu Dhabista, jossa hän asui silloisen poikaystävänsä kanssa. Suomessa Anni on tehnyt töitä mallina ja juontajana, mutta nyt hän on alkanut suunnitella jälleen maiseman vaihtoa.

– En kadu Suomeen tuloa, mutta ei tänne asettuminen koko ajan kovin helppoa ollut. Nyt olisin taas kovasti nostamassa kytkintä. Veri vetää ulkomaille. Tuntuu, että en ole vielä saanut tarpeekseni matkustelusta, Anni kertoo.

Konkreettisesti hän on aloittanut ulkomaille pyrkimisen hakemalla lentoemännän paikkaa yksityiseltä lentoyhtiöltä. Hän työskenteli ennen Miss Suomi -kilpailuun osallistumista lentoemäntänä Abu Dhabissa, ja myös hänen hakemansa työpaikka sijaitsisi Arabiemiraateissa.

– Haluaisin päästä takaisin lentämään ja näkemään hienoja paikkoja. Siitä työstä kai tämä haluni nähdä maailmaa on jäänyt päälle. Ja olisihan yksityinen lentoyhtiö hyvä tapa edetä uralla, Anni selittää.

Avoimena eri maiden suhteen

Tiedon hakemansa työpaikan saamisesta Anni kertoo tulevan lähiviikkojen aikana. Hän suhtautuu positiivisin mielin mahdollisuuksiinsa, mutta ei aio myöskään lannistua, jos tämä mahdollisuus ei aukea.

– Jos en saa tätä työtä, varmasti kehittelen jonkun suunnitelma B:n. Arabiemiraatteihin olisi helppo mennä, sillä se on tuttu maa, jossa minulla on ystäviä. Mutta olen avoin myös muiden maiden suhteen, Anni suunnittelee.

Hän kertoo perheensä suhtautuvat muuttosuunnitelmiin ymmärtäväisesti.

– Totta kai he haluaisivat olla kanssani niin paljon kuin mahdollista, mutta toisaalta he haluavat myös, että olen onnellinen. Itse asiassa äitini sanoi arvanneensa, että en jäisi lopullisesti Suomeen.

Anni ei kuitenkaan aio myydä Helsingistä ostamaansa asuntoa, vaan aikoo ottaa siihen vuokralaisen, mikäli muutto ulkomaille konkretisoituu.

– Olen tosi iloinen, että ostin sen asunnon, sillä se on merkki siitä, että sain jotain aikaan. Ja onhan se hyvä tukikohta, jos vaikka vuosien päästä haluan palata Suomeen, hän miettii.

Annin aikeista muuttaa ulkomaille kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat