Uimapukuja, väriä ja rohkeutta! Tältä näyttää, kun lapset valitsevat vanhempien työasut

Tänään lapset pukivat vanhempansa töihin 2:03

Tänään on vietetty jo seitsemättä kertaa kansainvälistä Anna lapsesi pukea sinut -päivää. Leikkimielisissä säännöissä lapset valitsevat vanhemmilleen asut yhden päivän ajaksi, joita he käyttävät julkisesti. Tapahtuma järjestetään huvin vuoksi, eikä siinä liiku raha.

VIDEOLLA: Helsinkiläisen ohjelmistoyrityksen työntekijät pukeutuivat lastensa valitsemiin asuihin. Katso lasten upeat tyylit! 

Mediapersoona Lauri Salovaaran neljä vuotta sitten perustama Anna lapsesi pukea sinut -päivä on noussut suureen suosioon.

Viime keväänä tapahtumaan ilmoittautui Facebook-sivuilla 10 000 ihmistä ja nyt syksyllä osallistujamäärä on lähes tuplaantunut. Tapahtuma on levinnyt myös kansainvälisesti.

– Nyt se alkaa lähtemään kasvuun. Osallistujia tapahtumaan on myös Virossa, Australiassa, Saksassa, Sveitsissä ja Ruotsissa, Salovaara iloitsee.

4- ja 6-vuotiaiden lasten isä perusti tapahtuman englantilaisen bloggaajan innoittamana. Bloggaaja oli antanut lastensa pukea hänet viikon ajan.

Salovaara pyysi bloggaajalta lupaa käyttää miehen ideaa ja perusti päivän, jota vietetään kaksi kertaa vuodessa.

Tapahtumassa ei kerätä mitään voittoa, vaan se on silkkaa lystiä.

– Se on niin hauskaa, jos teinit eivät ole kostamismielellä liikkeellä. Lapsille ihanaa, että saavat päättää vanhempiensa pukeutumisesta, Salovaara tuumii.

Artikkelin yllä olevalta videolta näet lasten valitsemat upeat värikkäät ja rohkeat tyylit.

 

Lue myös:

    Uusimmat