Mainos

Pikkutytön prinsessapäivä! Isä vie leikki-ikäisen tyttärensä joka kuukausi treffeille

Eräs mies näyttää, että kyllä isätkin osaavat hemmotella lapsiaan. Tällä tavalla voi olla kauaskantoisia seurauksia tyttären tulevia sulhasehdokkaita ajatellen. 

Kyllä isätkin osaavat hemmotella lapsiaan! Tämän todistaa kanadalaisäiti Caitlin Fladager viime perjantaina Facebookissa julkaisema kuva, joka kuvaa hyvin hänen miehensä ja tyttärensä ainutlaatuista suhdetta. Sen sijaan, että isä veisi tyttärensä urheilemaan, isä on päättänyt tästä lähin viedä tyttärensä joka kuukausi oikeille treffeille. 

Isä saa tyttärensä tuntemaan itsensä prinsessaksi

Kuukausittaisiin treffeihin kuuluu herkuttelua, kuten kakun ja jäätelön syömistä. Ainutlaatuisen tästä päivästä tekee myös se, että tyttö saa pukeutua illaksi juhla-asuun, jonka hän valitsee isänsä avustuksella.

– Hän auttoi häntä valitsemaan asun, antoi hänelle pienen kukkaron, piti hänelle ovea ja sai hänet tuntemaan itsensä prinsessaksi, Fladager kehuu miestään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ensimmäiset treffit onnistuivat siis täydellisesti. Äidin kertomuksen mukaan tyttö oli yhtä hymyä palatessaan takaisin kotiin. Vaikka treffit ovat hauska tapa viettää yhteistä aikaa, voi olla, että isällä on mielessään jokin taka-ajatus.

– Hän tulee aina tietämään minkälaista kohtelua hän ansaitsee, koska hänen isänsä on asettanut riman niin korkealle, äiti toteaa.

Äidin jakama päivitys on kerännyt jo kymmeniä tuhansia tykkäyksiä, ja lukuisat kuvaan kommentoineet ihmiset ovat ihastuneet isän ideaan ja luvanneet toteuttaa saman omien lastensa kanssa.

Video: Myös tämä isä viettää tyttärensä kanssa laatuaikaa. 

0:44

Lähde: FoX5ny

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.