UFC-tähti joutui koville kotiinsa yöllä tunkeutuneen miehen kanssa – ”Hän pystyi ottamaan vastaan kaikki lyönnit”

Anthony Smithin on tarkoitus otella UFC-tapahtuman pääottelussa 25. päivä huhtikuuta. Nebraskaan suunniteltu ottelu on siirtymässä koronaviruksen vuoksi, mutta UFC-pomo Dana White on vakuuttanut, että ottelut käydään vielä salaisessa paikassa.

Varhain sunnuntaiaamuna Smith joutui kamppailemaan omassa kodissaan Omahan lähettyvillä Nebraskassa, kun tuntematon mies tunkeutui sisään. Smith kertoi ESPN:n haastattelussa vaimonsa herättäneen hänet kello neljän aikaan yöllä ja sanoneen, että talossa oli joku. Smith löysi miehen tietokonehuoneesta, jolloin tämä lähti tulemaan UFC-ottelijaa kohden.

Kaksikko ajautui käsikähmään. Smith kertoo olleensa huolissaan siitä, että miehellä olisi mukanaan ase.

– Normaalisti ihmiset eivät murtaudu toisten taloihin keskellä yötä hyvillä tarkoituksilla. Odotin vain kuulevani laukauksen tai hänen puukottavan minua. Ajattelin, että minulla on pari minuuttia aikaa ennen kuin hän tekee minusta selvää.

Kaksikon vääntö kesti ESPN:n mukaan viitisen minuuttia. Kevyessä raskaassa sarjassa otteleva Smith kertoo, että tunkeutuja laittoi hänet koville.

– Tavallinen ihminen ei tappele kuin hän. En ole mikään maailman pahin kaveri, mutta hän oli tavallinen kaduntallaaja, ja minulla oli vaikeuksia hänen kanssaan. Hän pystyi ottamaan vastaan kaikki lyönnit, polviosumat ja kyynärpäät. Hän otti ne vastaan ja jatkoi tappelua.

Tappelun aikana Smithin anoppi sai tuotua tälle veitsen, jota pidellen tämä koetti saada tunkeilijan pysymään loitolla. Sekään ei auttanut. Kun poliisit lopulta saapuivat, he saivat miehen taltutettua.

– Se oli yksi elämäni kovimmista tappeluista.

Valvontakamerakuvista selvisi myöhemmin, että tunkeilija oli pyrkinyt sisään myös muihin alueen asuntoihin. Smithin taloon hän pääsi sisään autotallin oven kautta. Smith sanoo pyrkineensä suojaamaan tilanteessa vaimoaan, lapsiaan ja anoppiaan. Hän kertoo tunteneensa tapauksen jälkeen monenlaisia tunteita, kuten vihaa ja pelkoa. Taloon hän aikoo asentaa turvajärjestelmän.

– Sitä pitää itseään kovanaamana, mutta minusta ei tunnu siltä. Tunnen itseni hieman riittämättömäksi. En tiennyt, että on mahdollista olla niin peloissaan.

Tapauksesta huolimatta Smith sanoo olevansa valmis ottelemaan Glover Teixeiraa vastaan 25. huhtikuuta.

Tunkeutujaa epäillään kotirauhan rikkomisesta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja