UFC-hirmu sai tietää kumppaninsa olevan naimisissa – ei ottanut asiaa kevyesti

UFC-vapaaotteluorganisaation alemman raskaan sarjan mestari Alex Pereira "poisti" tyttöystävänsä elämästään saatuaan tietää naisen olevan jo naimisissa.

Brasilialaisella Pereiralla oli aiemmin vaimo, jonka kanssa hän sai kaksi lasta. Hän seurusteli sittemmin Merle Christinen kanssa ja kaksikko meni kihloihin, mutta Pereira erosi naisesta viime vuonna sokeeranneen tiedon jälkeen.

– Hän oli ihminen, johon uskoin. Otin hänet kotiini perheeni kanssa. Lopulta sain tietää, että hän olikin naimisissa, Pereira paljasti Full Send MMA -podcastissa.

Pereira ja Christine poistivat sosiaalisesta mediasta yhteiskuvat ja -videot ja lopettivat toistensa seurannan. Pereiran mukaan aiheesta on vaikea puhua, mutta hän kertoi lisäksi "poistaneensa kyseisen henkilön elämästään".

– Haluaisin myös pyytää fanejani poistamaan hänet elämistään, Pereira sanoi tehden selväksi, ettei ottanut Christinen touhuja kevyesti.

Christine itse kommentoi kaksikon eroa aiemmin sosiaalisessa mediassa diplomaattisesti.

– Joskus elämässä suhde ei toimi, ja ihmiset päättävät lähteä eri suuntiin. Se on mielestäni jotain, mitä kaikkien on kunnioitettava, eikä se tarkoita, että näiden kahden ihmisen välillä olisi pahaa verta. Toivon Alexille kaikkea hyvää ja menestystä hänen urallaan, Christine sanaili.

Kahden sarjan mestari

36-vuotias Pereira voitti UFC:n alemman raskaan sarjan mestaruuden viime marraskuussa päihitettyään New Yorkissa tshekkiläisen Jiri Prochazkan

Pereira otteli aiemmin keskisarjassa, jonka UFC-mestaruuden hän voitti marraskussa 2022 Israel Adesanyaa vastaan. Hän menetti kyseisen tittelin kuitenkin viime huhtikuussa uusintaottelussa kyseisen uusiseelantilaisottelijan kanssa.

Pereira on UFC-historian ensimmäinen ottelija, joka on voittanut sekä keskisarjan että alemman raskaan sarjan mestaruuden.

Lue myös:

    Uusimmat