Video seksiaktista levisi – UFC-ottelija teki ulostulon, jollaista ei olisi halunnut

UFC-vapaaottelija Jeff Molinasta levisi video, jossa hän suoritti seksiaktia toisen miehen kanssa. Molina kertoi sen jälkeen olevansa biseksuaali.

Molinasta lähti tällä viikolla leviämään video toisen miehen kanssa. Pätkällä harrastetaan TMZ:n mukaan suuseksiä.

Molina tuli sen jälkeen virallisesti kaapista ulos ja julkaisi Twitterissä kirjoituksen saatesanoilla "olen bi".

– Tämä ei ole tapa, jolla halusin tehdä tämän, mutta mahdollisuus tehdä se, kun haluan, vietiin minulta, Molina kirjoitti.

25-vuotias yhdysvaltalaisottelija kertoi yrittäneensä pitää treffielämänsä yksityisenä, poissa sosiaalisesta mediasta, mutta joutui vastentahtoiseen tilanteeseen.

– Olen tapaillut tyttöjä läpi elämäni ja tukahduttanut tunteita, joita minulla on ollut high schoolissa painijoukkueessa, collegessa vapaaottelijana ja jopa sen jälkeen, kun olen toteuttanut unelmani ja päässyt UFC:hen.

Molina korosti halunneensa tulla tunnetuksi taidoistaan ja pitkäaikaisesta omistautumisestaan eikä siitä, että hän on "bi-UFC-ottelija", jonka hän uskoo kääntyvän "homoksi UFC-ottelijaksi".

Molina on ensimmäinen miespuolinen henkilö UFC:ssä, joka edustaa avoimesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä. Hän pukeutui viime kesäkuussa pride-kuukauden ottelussaan Zhalgas Zhumagulovia vastaan shortseihin, joissa oli sateenkaarenvärejä.

Molina on parhaillaan jäähyllä UFC:stä epäiltynä osallisuudesta vedonlyöntiskandaaliin.

Molinalla on vapaaottelijana ammattilaismatseista kaikkiaan yksitoista voittoa ja kaksi tappiota. UFC:ssä hänellä on kolmesta ottelustaan pelkkiä voittoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja