Alastonkuvilla kohauttaneelta UFC-tähdeltä raju päätös – miljoonapalkka ottelemisesta paljain nyrkein!

Vapaaottelun UFC:ssä tunnetuksi noussut Paige VanZant kokeilee seuraavaksi ottelemista paljain nyrkein. Yhdysvaltalainen on tehnyt neljän ottelun mittaisen sopimuksen Bare Knuckle Fighting Championship -organisaation kanssa.

VanZantin, 26, BKFC-debyyttiä ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta suunnitteilla on ottelu marraskuulle. VanZantin tekemä sopimus on ESPN:n mukaan arvoltaan yli miljoona dollaria. 

– Tämä on mahtava sopimus, mahtava tilaisuus. Tämä ei mielestäni ole minulle askel taakse päin. Se on uusi mahdollisuus ja haaste uudessa lajissa, VanZant kommentoi ESPN:lle. 

– Ja lisäksi minusta tuntuu siltä, että vapaaottelupiireissä minut tunnetaan vain kauniista kasvoista, ja tämä on melkoinen tapa todistaa, etten näe itseäni sellaisena. Tässä lajissa avohaavat ja pitkäikäiset arvet ovat hyvin tyypillisiä, mutta en ole siitä lainkaan huolissani. Rakastan kamppailua ja haluan näyttää taitoni tässä upeassa lajissa. 

VanZantilla ei ole aiempaa kilpailukokemusta paljain nyrkein ottelemisesta tai nyrkkeilystä. 

VanZantin sopimus UFC:n kanssa päättyi heinäkuussa, kun hän hävisi Amanda Ribasille. Hän otteli organisaatiossa viisi voittoa ja neljä tappiota, eikä sulje ovea paluulta vapaaottelukehään. 

– Tunnen edelleen paljon intohimoa vapaaottelua kohtaan. 

VanZant on ollut julkisuudessa myös kehien ulkopuolella. Hän pääsi finaaliin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman yhdysvaltalaisessa versiossa vuonna 2016. Instagramissa hänellä on 2,6 miljoonaa seuraajaa, jotka saivat keväällä koronavirusepidemian käynnistyttyä ihailla myös VanZantin ja tämän kumppanin yhteisiä, hieman erikoisempia alastonkuvia

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja