Nyrkkeilylegenda seurustelee kahden eri naisen kanssa – kolmikko poseerasi yhdessä paljastavassa kuvassa

Nyrkkeilyn maailmanmestaruuksia urallaan voittanut David Haye seurustelee samanaikaisesti kahden naisen kanssa.

42-vuotiaan Hayen tiedetään pitävän yhtä Una Healyn ja Sian Osbornen kanssa kolmen ihmisen suhteessa. Englantilainen nyrkkeilylegenda julkaisi vuodenvaihteessa Instagramissa paljastavan yhteiskuvan kaksikon kanssa.

– Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, tämä kertoo silloin juuri sen, mitä tarvitsee, Haye kirjoitti tuolloin.

Kolmikko oli viettämässä vuodenvaihdetta yhdessä Marokossa. Haye oli otoksessa veden äärellä uimashortseissa ja naiset bikineissä.

– Aloitan tammikuun ensimmäistä päivää oikealla energialla, ympäröin itseni ymmärtäväisillä, kauniilla ihmisillä, jotka eivät tuomitse, vaan hyväksyvät minut aitona itsenäni, Haye virkkoi samassa julkaisussaan.

Hayelta udeltiin viikonloppuna verrattain harvinaisesta kolmen ihmisen suhteesta, kun hän oli katsomassa Manchesterissa Liam Smithin ja Chris Eubank juniorin välistä nyrkkeilymatsia.

– Haluan pitää yksityiselämäni yksityisenä. Päästän ihmisiä sosiaalisessa mediassa hiukan lähemmäs, mutta se, mitä teen suljettujen ovien takana, pysyy minun ja tyttöjen välillä. En halua mennä siihen enempää, Haye sanoi Pro Boxing Fansille.

Kolmas osapuoli sovelluksen avulla

The Sun on kertonut, että Haye olisi käyttänyt deittisovellus Rayaa oltuaan jo yhdessä Sian Osbornen kanssa, ja sovelluksen kautta mukaan löytyi entinen The Saturdays -yhtyeen laulaja Una Healy.

– David ja Sian olivat järjestämässä tätä hyvin paljon yhdessä ja päättivät kaksi vuotta yhdessä oltuaan avata suhteensa, The Sun raportoi lähipiiripaljastuksena.

The Sunin mukaan Haye sekä Osborne olivat ilmaisseet haluavansa "uusia kokemuksia" ja päätyivät tutustumaan Healyyn juteltuaan ensin muutaman muun ihmisen kanssa.

Haye vetäytyi ammattinyrkkeilystä vuonna 2018. Hän oli uransa huipulla WBA-, WBO- ja WBC-ammattilaisliittojen alemman raskaan sarjan maailmanmestari ja voitti myös WBA-liiton raskaan sarjan maailmanmestaruuden.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja