U2-nokkamies Bonolta yllättävä paljastus – ei pidä bändinsä nimestä ja häpeää vanhoja kappaleitaan: "Se saa minut helakanpunaiseksi"

Legendaarisella rock-yhtyeellä oli alun perin toinen nimi.

U2-yhtyeen keulakuvana tunnettu Bono eli Paul David Hewson myönsi, ettei ole kuluneista vuosikymmenistä huolimatta ihastunut bändinsä nimeen.

Podcast-haastattelussa kitaristi The Edge, eli David Howell Evans paljasti, että yhtye toimi alkujaan nimellä The Hype, mutta päätyi vaihtamaan nimensä graafikkoystävänsä Steve Averillin ehdotuksesta.

– Nimi ei ponnahtanut ehdotuksista erityisesti, mutta vihasimme sitä vähiten. Pidimme siitä, että nimestä ei käynyt ilmi, miltä bändi kuulostaisi tai mistä olisi kyse. Se tuntui tuoreelta siinä mielessä. Emme rakastaneet nimeä juurikaan, kitaristi kertoi.

– Minä en pidä siitä vieläkään. En todellakaan, Bono päräytti.

Katsellessaan joitain U2:n varhaisia ​​äänityksiä Bono totesi äänensä kuulostavan erittäin jännittyneeltä. Samalla hän vitsaili, että hänestä tuli laulaja vasta äskettäin.

– Olin joskus autossa, kun yksi kappaleistamme soi radiossa. Kuten Dublinissa sanotaan, olin sen vuoksi "helakanpunainen", laulaja myönsi.

U2 suurimpiin hitteihin kuuluvat muun muassa Beautiful Day ja Without you.

Lähde: Metro.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat