Prinssi Louis kastetaan tänään – kummeiksi pääsevät liuta ystäviä ja Catherinen serkku

0:25

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kuopus kastetaan tänään maanantaina.

VIDEO: Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana

Britannian prinssi Williamin puoliso, herttuatar Catherine, synnytti perheen kuopuksen 23. huhtikuuta. Pienokainen sai nimekseen Louis Arthur Charles.

Prinssi Louis on perheen kolmas lapsi. Williamilla ja Catherinella on entuudestaan tässä kuussa viisi vuotta täyttävä George-poika ja 3-vuotias Charlotte-tytär. Prinssi Louis on kruununperimysjärjestyksessä viidentenä isosisarustensa, isänsä ja isoisänsä prinssi Charlesin jälkeen.

Prinssi Louis kastetaan tänään maanantaina 9. heinäkuuta St. Jamesin palatsin kappelissa Lontoossa. Tilaisuus on intiimi, sillä paikalla on vain lähin perhe sekä kummit puolisoineen. Kuningatar Elisabet II ei osallistu tilaisuuteen. 

Palatsin mukaan tilaisuuteen saapuvat prinssi Charles ja herttuatar Camilla, prinssi Harry ja herttuatar Meghan sekä herttuatar Catherinen vanhemmat, Pippa-sisko puolisoineen ja James-veli.

Prinssi Louis saa kuusi kummia, jotka ovat Williamin ja Catherinen hyviä ystäviä. Kummeja ovat Nicholas van Cutsem, Guy Pelly, Harry Aubrey-Fletcher, Lady Laura Meade, Hannah Carter ja Lucy Middleton, joka on Catherinen serkku.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja