Tyttö siepattiin Salossa - jätettiin sidottuna puroon

Salossa on tehty harvinainen koulutytön sieppaus. Koulumatkalla ollut 16-vuotias tyttö siepattiin autoon Salossa viikko sitten.

Tyttö kuljetettiin metsikköön ja hänet sidottiin kiinni noin metrin levyisen puron penkkaan. Sieppaajat poistuivat itse paikalta ja jättivät tytön kylmään veteen.

- En voi asiaa tässä vaiheessa tarkemmin kommentoida, mutta pysyviä fyysisiä vammoja tyttö ei saanut. Hän voi olosuhteisiin nähden hyvin, sanoo rikoskomisario Ville Hahl Salon poliisiasemalta.

Sieppaus tapahtui aamupäivällä Ollikkalankadulla. Tyttö siepattiin ohi ajaneeseen tummansiniseen pakettiautoon. Poliisin mukaan sieppaajina oli kaksi tummaihoista, kiharahiuksista ja murtaen suomea puhuvaa ulkomaalaista miestä. Toisella miehistä on silmäkulmassa näkyvä arpi.

- Teon motiivista ei ole mitään tietoa. Myöskään miesten liikkeista ei ole havaintoa. Siksi pyydämmekin nyt yleisöltä apua. Sieppauspaikka on vilkkaasti liikennöityä seutua, tapahtumalla on todennäköisesti silminnäkijöitä, Hahl jatkaa.

Tytön pelasti purosta avunhuutoja kuullut ohikulkija.

Poliisi ei ole tehnyt kiinniottoja tapaukseen liittyen. Tapahtunutta tutkitaan törkeänä vapaudenriistona, josta maksimirangaistus on neljä vuotta vankeutta.

Poliisi kaipaa havaintoja asiaan liittyen. Tutkinnallisista syistä poliisi ei ole tiedottanut asiasta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat