Tytöltä koskettava lahjatoive veljensä pelastamiseksi: "Osoittaa, mitä lapset todella ajattelevat"

Yhdysvalloissa on ihastuttanut pienen tytön joulupukille kirjoittama kirje, jossa hän toivoo vain yhtä koskettavaa asiaa: uutta munuaista veljelleen. Aiheesta uutisoi Yahoo Lifestyle.

Yhsyvaltojen Pohjois- Carolinassa sijaitsevassa tavaratalossa on ollut joulun alla joulupukin postilaatikko, johon lapset ovat voineet jättää kirjeitä pukille. Kun tavaratalon johtaja Shelly Thomas kävi kirjeitä läpi, erityisesti yksi kiinnitti hänen huomionsa – ja sulatti sydämen.

Kaitlyn-niminen tyttö oli kirjoittanut värikynillä paperille joululahjatoiveensa, joka ei ole ehkä aivan tyypillinen pikkutytön toive. Hän ei toivonut lelua, kuten muut lapset, vaan uutta elintä veljelleen.

– Rakas joulupukki, jotkut eivät ehkä usko sinuun, mutta minä uskon. Yksi asia, jonka todella haluan joululahjaksi, on, että isoveljeni saisi munuaissiirron. Kiitos, Kaitlyn, Florida, kirjeessä luki.

Miten joulupukki ehtii aattona kaikkiin koteihin? Lapset paljastavat vastaukset meitä askarruttaviin kysymyksiin joulupukista, katso alla oleva video! (Artikkeli jatkuu videon alla.)

1:57

Tyttö etsinnässä

Kirjeessä Kaitlynin ainoat tiedot olivat hänen etunimensä ja kotipaikkakuntansa, joka tekee hänen löytämisestään varsin hankalaa. Kauppakeskuksen johtaja Thomas haluaa kuitenkin löytää lapsen osoittaakseen tämän perheelle tukea.

– Äitinä ja isoäitinä puhkesin kyyneliin lukiessani tätä kirjettä. Se osoittaa, mitä lapset todella ajattelevat. He ajattelevat muita, eivät vain itseään, Thomas sanoo.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Thomas jakoi kuvan kirjeestä myös Facebookiin tiistaina. Tähän mennessä julkaisua on jaettu jo lähes 800 kertaa.

Vielä tyttöä ei olla löydetty.

Lähteet: Facebook, Yahoo Lifestyle 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja