Yksinhuoltajaisä liikuttui äitinsä menettäneen pikkutytön kauniista teosta: ”Se oli sydäntäsärkevää"

Yksinhuoltajaisä liikuttui äitinsä menettäneen pikkutytön kauniista teosta. Tyttö antoi pienelle pojalle suklaakarkkinsa tehdäkseen tämän iloiseksi.

Englantilainen yksihuoltajaisä Aaron Fuller, 28, oli McDonald’s-pikaruokaravintolassa 3-vuotiaan poikansa Jackin kanssa, kun pieni tyttö lähestyi heitä. Phoebe Jefferson halusi leikkiä ja piirtää pienen pojan kanssa.

– Hän oli suloisin, kiltein pieni tyttö, istumassa isovanhempiensa kanssa. Hän tuli meidän luoksemme ja istui Jackin viereen ja alkoi leikkiä iPadeilla näyttäen tälle, kuinka leikitään ja piirretään, Aaron kertoo Facebook-päivityksessään.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Sitten hän kysyi, mitä päiväkotia Jack käy, joten selitin ja kysyin samaa pieneltä tytöltä itseltään. Hän kääntyi ja sanoi, 'olin menossa kouluun, mutta nyt minun täytyy vaihtaa koulua, koska äitini kuoli viime yönä'. Hänellä oli kyynel silmäkulmassaan, isä jatkaa.

– Ennen kuin hän lähti, hän tuli vielä takaisin ja antoi Jackille paketin Smarties-karkkeja.

Tapahtuma sai Aaronin kyyneliin.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Sydäntä särkevää"

Aaron päätti kuitenkin antaa jotakin takaisin myös tytölle. Niinpä hän järjesti Phoebelle Facebookissa varainkeruukampanjan. Alun perin suunniteltu tavoite täyttyi vain tunneissa, ja lopulta hän onnistui keräämään yli 2 000 puntaa pienelle tytölle.

Rahat menevät Phoeben äidin hautajaisiin sekä lahjoituksena paikalliselle sairaalalle.

– Phoebe on niin nuori, ja hän menetti ison osan elämästään. Hän on suloinen pieni tyttö, joka menetti äitinsä ja hänen isänsä ei ole kuvioissa, Aaron kertoo.

– On uskomatonta, kuinka hän piti kaiken kasassa ja jakoi menetyksensä minulle ja pojalleni, ja kuinka hän halusi jakaa jotakin pientä Jackin kanssa saadakseen tämän hymyilemään. Se oli sydäntäsärkevää.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Facebook, Yahoo News

***


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja