Kuudesluokkalainen antoi surevalle opettajalle jäätelörahansa koskettavasta syystä

Oman isänsä menettänyt tyttö tarjosi jäätelörahojaan opettajalleen, kun lapsi kuuli, että tämän appi oli menehtynyt.

Alabamalainen opettaja sai todistaa liikuttavaa tekoa viikon alussa. Huntsvillen ala-asteella kuudetta luokkaa opettava Price Lawrence kertoo, että hän oli hiukan poissa tolaltaan tiistai-aamuna. Oppilaat huomasivat asian ja kysyivät sille syytä.

Price kertoi hänen vaimonsa isän kuolleen viikonlopun aikana ja olevansa huolissaan vaimonsa hyvinvoinnista. Oppilaat kertoivat surunvalittelunsa, ja siirtyessään toiselle tunnille vielä halasivat opettajaa ja heittivät yläfemmat.

"Tämä on vaimollesi"

Yksi tyttö laittoi kuitenkin jotakin Pricen käteen ja sanoi: "Tämä on vaimollesi. Tiedän, että oli todella kallista, kun isäni kuoli, ja minä en muutenkaan todella halua jäätelöä tänään".

Oppilas antoi jäätelörahansa, jotta tämä voisi auttaa opettajaa ja tämän vaimoa hautajaiskuluissa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pricen Facebookin jakamassa kuvassa näkyy oppilaan antamat kolme neljännesdollarin kolikkoa ja viesti, jossa lukee "Rva. La[w]rence, olen pahoillani". Julkaisu tytön koskettavasta teosta on kerännyt jo yli 200 000 jakoa ja satoja tuhansia reaktioita.

– Toivon, että maailma kiinnittäisi enemmän huomiota lapsiin. Me voisimme oppia paljon heiltä, opettaja kirjoittaa Facebookissa.

Lähteet: WGNTV, WHNT

***

15:05

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja