Tyson Furylta tyly vastaus huijaussyytöksiin, ennakoi jo seuraavaa Wilder-ottelua – "Lopulliset hyvästit"

Tyson Furyn ja Deontay Wilderin helmikuisesta raskaansarjan kohtaamisesta riittää yhä pärinää. Fury tyrmäsi Wilderin ottelun seitsemännessä erässä ja otti itselleen WBC-liiton mestaruusvyön.

Wilderin taustajoukot ovat viime aikoina esittäneet syytöksiä, joiden mukaan Fury olisi voittanut ottelun huijaamalla. Väitteiden mukaan Furyn hanskoihin olisi piilotettu ottelua varten jokin tylppä esine.

Wilderin veli Marsellos on väittänyt, etteivät Wilderin ottelussa saamat vammat selity hanskan tai nyrkin osumalla. Miehen mukaan Wilderin päässä ollut kolhu on vaatinut syntyäkseen jonkin tylpän esineen osuman.

Fury otti jo aiemmin kantaa väitteisiin ja kuittasi ne paskapuheeksi. Nyt Fury on taustajoukkoineen julkaissut videon, joka on kuvattu ennen ottelua. Videolla huoltaja teippaa Furyn käsiä ottelukuntoon. Videolla näkyy myös Wilderin valmentaja Jay Deas, joka oli läsnä tilaisuudessa.

– Tämä on vain lyhyt video vastauksena Wilderin ja hänen tiiminsä huijausväitteisiin.

Aiemmassa kommentissaan Fury oli tiukkasanaisempi. 

– Luin juuri artikkelin, jossa sanottiin, että hanskoissani olisi ollut jokin tylppä esine. Kyllä. Kaksi isoa 120-kiloista tuhoajaa molemmissa hanskoissa, Fury sanoi.

–Jay Deas oli huoneessa, kun käsiäni teipattiin, hän tutki ne. Hän oli paikalla, kun haskani laitettiin käsiini ja tutki ne.


Fury myös kertoi, mitä hän ajattelee kaksikon tulevasta kohtaamisesta.

– Kaikki, jotka vihjailevat huijaamisesta, puhuvat paskaa. Seuraavalla kerralla laitan kolhun hänen uralleen, lopetan sen. Se tulee olemaan hänen toinen tyrmäystappionsa peräkkäin ja lopulliset hyvästit.

Fury ja Wilder ovat kohdanneet toisensa kahdesti. Ensimmäinen ottelu joulukuussa 2018 päättyi ratkaisemattomaan. Helmikuun tyrmäystappion jälkeen Wilder on vaatinut kolmatta kohtaamista, johon hänellä kaksikon sopimuksen mukaan on oikeus. Ottelun päivämäärää ei ole päätetty.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja