Deontay Wilder pitkälle sairauslomalla Tyson Furyn käsittelyn jälkeen – manageri kertoo vamman haitanneen ottelemista

8:03
Tyson Fury otti komean voiton Deontay Wilderista nyrkkeilyn raskaan sarjan

Nyrkkeilyn superottelussa Tyson Furya vastaan loukkaantuneen Deontay Wilderin murtunut oikea käsi operoidaan tulevalla viikolla, ottelijan manageri kertoo ESPN:lle.

Wilder taipui viime viikonloppuna Furylle hurjassa iskujenvaihdossa WBC-liiton mestaruusottelussa Las Vegasissa. Lopulta kamppailu päättyi Wilderin kaaduttua kanveesiin 11. erässä.

Ottelua seuranneena päivänä Wilderin valmentaja Malik Scott kertoi ESNewsille tämän huulen haljenneen ja oikean käden sormen tai rystysen murtuneen. Lääkäri määräsi Wilderin puolen vuoden ottelukieltoon, joka päättyy viimeistään 8. huhtikuuta tai aiemmin lääkärin niin todetessa.

Ottelijan manageritiimiin kuuluva Shelly Finkel kertoi ESPN:lle, että käsi operoidaan ensi maanantaina Atlantassa. Finkelin mukaan vamma haittasi Wilderin ottelemista Furya vastaan.

– Hänellä on yhä kipuja kädessään, ja hänen tasapainoaistinsa oli kateissa noin kolmannen erän paikkeilla, ja siksi hänen tasapainonsa ei ollut enää sama, Finkel selitti.

Manageri kertoo, ettei Wilder pystynyt haastamaan Furya täysissä voimissa.

– Hän harjoitteli niin kovaa, ja sitten tapahtuivat ne kaksi sattumusta. En sano tätä mitenkään epäkunnioittavasti Furya kohtaan, mutta hän (Wilder) ei pystynyt ottelemaan tätä vastaan terveenä.

Wilderilta odotettiin pitkään kommenttia sosiaalisessa mediassa. Lopulta tämä antoi neljä päivää ottelun jälkeen lausunnon Instagram-tilillään, jossa hän lopulta onnitteli myös Furya voitosta.

– Haluan onnitella (Furya) voitostaan ja kiittää häntä niistä mahtavista historiallisista hetkistä, jotka jäävät elämään ikuisesti, Fury totesi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja