Oleksandr Usykin managerilta rajua puhetta Tyson Furysta – brittimestari iski tulisesti takaisin: "Älä enää ikinä..."

Tyson Furyn ja Oleksandr Usykin kiistaton raskaansarjan MM-titteliottelu on siirretty järjestettäväksi 18. toukokuuta. Ottelusiirto on lisännyt kitkaa ottelijoiden leirien välillä.

Ottelun oli määrä toteutua jo 17. helmikuuta, mutta Fury sai hiljattain sparraussessiossa syvän haavan silmäkulmaansa, joten ottelu jouduttiin siirtämään myöhemmäksi.

Fury kertoi hiljattain saaneensa tapauksen seurauksena peräti 11 tikkiä.

– Järjestin 12-eräisen sparraussession neljän eri kaverin kanssa. Viidennessä erässä sain kyynärpäästä silmään ja viillon silmäkulmaani. Menin sairaalaan ja sain 11 tikkiä, Fury kertoo Sky Sportsin mukaan.

– Lääkärintodistukset ovat olemassa. Kuka tahansa voi saada viillon sparrauksessa. Sellaista sattuu. Näin ei ole ennen käynyt minulle, mutta kerta se on ensimmäinenkin, Fury jatkaa.

Kun tieto Furyn viiltohaavasta ja sen aiheuttamasta ottelusiirrosta tuli julki, ei Usykin leirissä asiaa katsottu hyvällä. Ukrainalaisottelijan manageri Egis Klimas latoi kovaa tekstiä Furyn suuntaan.

– Ehkä joku löi häntä paistinpannulla hänen pyynnöstään. Hän on pelkuri, joka ei halua otella Usykia vastaan, Klimas jyrisi Ring TV:n mukaan.

Klimasin mukaan Usyk suhtautui itse ottelun siirtymiseen tyynesti.

– Kun hän kuuli uutiset, hän vain hymyili. Siinä kaikki, mitä hän teki. Hän on henkisesti liian vahva murtuakseen, Klimas kertoi.

Klimasin sanat kiirivät luonnollisesti myös Furyn korviin. WBC-liiton maailmanmestari vastasi tulevan vastustajansa tulisesti.

– Miksi en haluaisi otella elämäni suurimman palkkapussin eteen ja uhrata 10 viikkoa harjoitusleirille? Et ole koskaan elämässäsi otellut ja kutsut minua pelkuriksi. Älä enää ikinä kutsu minua pelkuriksi. 

– Minulla on 35 ammattilaisottelua, olen otellut 18 vuotta elämästäni. Olen noussut kanveesista voittoon historian kovimpia lyöjiä vastaan 10 kertaa. En ole ikinä pelkuri. En ole ikinä perääntynyt keneltäkään, Fury puhisee.

Lue myös:

    Uusimmat