Mainos

Sanat sinkoilivat Wilderin ja Furyn lehdistötilaisuudessa – "Pahennat vain tilannettasi"

6:12

Tyson Furyn ja Deontay Wilderin lehdistötilaisuudessa nähtiin voimakkaita lausuntoja puolin ja toisin. Ottelijat kohtaavat toisensa raskaansarjan titteliottelussa 1. joulukuuta Los Angelesissa.

Pääkuvan videolla Anthony Joshuan ja Aleksander Povetkinin välisen raskaansarjan titteliottelun ratkaisuhetket. (23.9.)

Fury ja Wilder pitivät tiistaina lehdistötilaisuuden New Yorkissa. Tilaisuudesta ei tunnetta puuttunut ja molemmat nyrkkeilijät heittivät toisilleen herjaa.

Britti-iskijä Fury lähtee otteluun luottavaisena ja pitää Wilderin vakuuttavaa otteluhistoriaa vitsinä, sillä hänen mukaansa Wilder on otellut vain viittä hyvää nyrkkeilijää vastaan.

– Aion voittaa tämän, koska hän ei osaa nyrkkeillä. Okei, hän on voittanut 40 ottelua, joista 35 on ollut joitain tomaatinviljelijöitä vastaan, jotka eivät osaa nyrkkeillä, joten todellisuudessa hänellä on ollut vain viisi ottelua, Fury lataa Showtime Boxingin mukaan.

Wilder on otellut urallaan 40 ottelua, joista peräti 39 on päättynyt tyrmäykseen. Fury kääntää kovan tilaston yhdysvaltalaisiskijää vastaan.

– Jos hän uskoo, että hän voi iskeä isoja tuulimyllyiskuja leukaani, hän voi miettiä uudestaan. Hän on otellut 12-eräisen kamppailun vain kerran urallaan. Minä olen otellut täyden ottelun monta kertaa. Olen voittanut niin monta ongelmaa, joten kuinka minä antaisin tämän laiheliinin voittaa minut, Fury uhoaa.

WBC-liiton mestaria Wilderia ei Furyn uhoamiset kuitenkaan hetkauttaneet.

– Kaikki tietävät, että minulla on voimaa, jonka kautta tulee tyrmäyksiä. Aina, kun olen sanonut tyrmääväni jonkun, olen tehnyt niin. Emme usko mitään, mitä sinä sanot. Joka kerta kun puhut, pahennat vain tilannettasi, Wilder sanoo Furylle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.