Tyson Fury örvelsi kännissä ja lensi baarista ulos – ilmoittaa nyt: "Kiistaton, täältä tullaan"

Toukokuussa ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan mestaruusottelun ja sitä myöten sarjan kiistattoman maailmanmestaruuden ukrainalaiselle Oleksandr Usykille hävinnyt britti Tyson Fury julistaa palanneensa harjoitussalille, valmistautuen pikkuhiljaa kaksikon joulun alla koittavaan uusintaotteluun.

Furylle, 35, Usyk-tappio oli ammattilaisuran ensimmäinen. Ja vaikka uusintakohtaamiseen on vielä päälle puoli vuotta, Fury kertoo jo "laskevansa päiviä" otteluun.

– Olen tehnyt nyrkkeilyssä kaiken, mutten ole tullut takaisin tappion jälkeen. Ja nyt aion nauttia tuosta mahdollisuudesta tulla takaisin ja palauttaa jälleen kunniani. Joulukuun 21. päivä on minun. Kiistaton, täältä tullaan, Fury toteaa.

Vain vajaa viikko sitten Fury poistettiin Englannin Morecambessa sijaitsevasta baarista liiallisen humalatilan vuoksi. Tapahtuneesta levisi sosiaaliseen mediaan video. Mahdollista toki on, että ottelussa ei olekaan jaossa kiistaton mestaruus. Usyk nimittäin saattaa menettää IBF-liiton tittelinsä, koska ei ole kohdannut liiton määrittelemää ykköshaastajaa.

Lue myös:

    Uusimmat