Huolestuttava video Tyson Furyn örvellyksestä leviää

Toukokuussa tappion nyrkkeilyn raskaansarjan superottelussa Oleksandr Usykia vastaan kokenut Tyson Fury kuvattiin yökerhossa ja kadulla kunnossa, jossa brittiottelija ei pystynyt enää huolehtimaan itsestään.

Muun muassa brittilehti The Sun uutisoi videosta, jossa Furya talutettiin ulos yökerhosta Morecamben merenrantakaupungissa Pohjois-Englannissa.

Päästyään ulos ravintolasta Fury kaatui polvilleen jalkakäytävälle. Alle kuukausi sitten kovia osumia ottelussa Usykia vastaan saaneen ottelijan kunto huoletti monia.

Nyrkkeilyasiantuntija Simon Jordan puolusti entisen mestarin käytöstä talkSPORTin podcastissa.

– Se tuntui minusta todella surulliselta, mutta samalla hän saa vetää lärvit, jos hän haluaa käyttäytyä tuohon tapaan, Jordan kommentoi.

– Hän on ammattilaisurheilija, huipputason ammattilainen, joten en ole ihan varma menevätkö nuo kaksi asiaa käsi kädessä, mutta Tyson Fury elää elämäänsä tietyllä tapaa, asiantuntija jatkoi.

Fury ja Usyk kohtaavat uusintaottelussa Saudi-Arabian Riadissa 21. joulukuuta. Tuohon otteluun Fury ehtii vielä hyvin treenata itsensä huippukuntoon.

– Minulle riittää, että Tyson Fury ottelee joulukuussa, on paras versio itsestään ja lyö Usykin, muuta en kaipaa, Jordan kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat