Tyson Furyn eläköityminen jäi lyhyeksi – nimesi paluuvastustajakseen tutun hurjapään

Nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestari Tyson Fury aikoo palata kehään ja kohdata brittiläisen maanmiehensä Derek Chisoran kolmannen kerran. 

Fury kertoi päättävänsä uransa, kun hän puolusti WBC-liiton mestaruusvyötään onnistuneesti Dillian Whytea vastaan viime huhtikuussa. Tätä päätöstä epäiltiin laajalti, ja nyt näyttää, että epäilyille oli katetta.  

– Olen päättänyt palata kehään, sillä voin olla historian ensimmäinen raskaan sarjan ottelija, jolla on kaksi trilogiakohtaamista, yksi Deontay Wilderin kanssa ja toinen Derek Chisoraa vastaan, Fury kertoi Instagramissa. 

Urallaan tappioton Fury otteli ratkaisemattoman Wilderin kanssa vuonna 2018, mutta kukisti yhdysvaltalaisen vuosina 2020 ja 2021. Myös lukuisista kyseenalaisista tempauksistaan tunnetun Chisoran hän on voittanut vuosina 2011 ja 2014. 

Fury, 33, kertoi palkanneensa Isaac Lowen uudeksi valmentajakseen.

– Hän tuntee minut paremmin kuin kukaan muu. Olemme loistava tiimi. 

38-vuotias Chisora (33 voittoa, 12 tappiota) on kiertänyt kehiä edelleen aktiivisesti ja hän katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa hajaäänin tulleella voitolla Kubrat Pulevista heinäkuussa. 

Chisora tuntuu olevan valmis uransa toiseen MM-otteluun, sillä hän lähetti Furylle viestin sosiaalisessa mediassa. 

– Lopeta paskanpuhuminen. Lähetä sopimuspaperit minulle, ämmä, Chisora kommentoi. 

1:21
Huhtikuussa toisensa kohdanneiden Tyson Furyn ja Dillian Whyten elämät ovat olleet täynnä käänteitä, mielenterveysongelmista teini-isyyteen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja