Tyson Fury hyppäsi Max Verstappenin kulmaukseen – britti-iskijältä tiukka palopuhe Red Bull -kuskin puolesta

Nyrkkeilymestari Tyson Fury ei ole tyytyväinen siihen, millä tavalla Max Verstappenia käsitellään mediassa F1-sarjan kiihkeässä mestaruustaistelussa.

Red Bull -kuski Verstappen menetti kahdeksan pisteen MM-johtonsa ennen Abu Dhabin päätöskisaa jäätyään Mercedeksen Lewis Hamiltonin jälkeen kakkoseksi sunnuntain Saudi-Arabian kisassa.

Kaksi F1-leiriä ovat kiivaassa mestaruustaistelussa ajautuneet pahasti napit vastakkain radalla nähdyistä tilanteista ja niistä jaetuista tuomioista. Nyrkkeilyn WBC-liiton raskaan sarjan mestari Tyson Fury on saanut tarpeekseen Verstappeniin kohdistuneesta kritiikistä.

Fury päätti avautua käsillä olevasta tilanteesta Instagram-videollaan.

– Olen tässä lukenut F1-kamppailusta Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin kesken ja siitä, kuinka Maxista on vähän tehty tässä paha poika mediassa, Fury kommentoi.

– Tiedän, miltä tuntuu tulla karmean huonosti kohdelluksi mediassa, hän huomautti.

– Se ei ole mukavaa. Varsinkin, kun olet nuori ja kunnianhimoinen ja haluat voittaa. Antakaa hänen nyt olla. Hän on vasta nuori kaveri, joka yrittää parhaansa.

Fury tägäsi päivitykseen myös Verstappenin pomon Christian Hornerin sekä toisen maanmiehensä Hamiltonin. Sen enempää nyrkkeilijä ei halunnut ottaa kantaa siihen, kumman tasapisteissä olevista kuskeista hän toivoo voittavan mestaruuden tulevana viikonloppuna.

– Onnea molemmille miehille Abu Dhabin GP:ssä. Tämä vastakkainasettelu muistuttaa minua vähän James Huntista ja Niki Laudasta. Kuka voittaa mestaruuden? Antaa palaa, pojat! Fury laukoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja