F1-sarjan toiminta Saudi-Arabian GP:ssä ällistytti Pohjois-Amerikassa – "Voitteko kuvitella..."

Ennen Saudi-Arabian GP:n toista uusintalähtöä nähtiin varsin erikoinen tilanne, kun Red Bull ja kilpailunjohtaja Michael Masi keskustelivat Max Verstappenin lähtöruudusta radion välityksellä.

Pääkuvan video: Saudi-Arabian F1-kisassa hämmentäviä rangaistuspäätöksiä – C Moren F1-studiossa perattiin kuohuttavia vaiheita.

Tuomaristo tarjosi Red Bullille mahdollisuutta luovuttaa kaksi sijoitusta. Red Bull päätti hyväksyä tarjouksen, ja ensimmäisessä uusintalähdössä ykkösmutkan pitkäksi ajanut Verstappen välttyi näin muulta rangaistukselta.

"Tarjouskauppa" herätti ihmetystä F1-fanien keskuudessa. Atlantin toisella puolella seurattiin näytelmää epäuskoisina.

Nascar-kuski Bubba Wallace kommentoi tapahtunutta Twitterissä.

– Voimmeko yrittää kuvitella Steve O’Donnellin (Nascarin kilpailunjohtaja) ja talliemme joidenkin käheiden äänten keskusteluja rangaistuksista, kirjoitti Wallace huvittuneena.

Englantilainen Indycar-kuski Max Chilton oli myös ihmeissään.

– Mistä lähtien talli ja kilpailunjohtaja tekevät tarjouksia rangaistuksista?! Ei poliisi pysäytä minua ja anna pohtia tarjousta ylinopeussakosta, heitti Chilton huvittuneena.

Pohjoisamerikkalainen toimittaja Jeff Gluck oli hänkin hämillään.

– Tiedän, että tämä twiitti tullaan tyrmäämään ("kyseessä on kaksi eri sarjaa!!!"), mutta voitteko huviksenne kuvitella, että Nascarissa tuomarit tekisivät talleille "tarjouksen" rangaistuksesta? Hyvä luoja, Nascar-fanit sekoaisivat Twitterissä, hämmästeli Gluck.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja