Tyrmäys! Richard Commey hoippui tajunnan rajamailla – Edis Tatlin nuijinut nyrkkitähti höyrysi mestariksi

Teofimo Lopez teki puolustavasta mestarista Richard Commeysta selvää teknisellä tyrmäyksellä nyrkkeilyn IBF-liiton kevytsarjan mestaruusottelussa New Yorkissa.

Ottelu ratkesi toisessa erässä. Commey nousi vielä pystyyn, kun Lopezin kova oikean käden isku päähän kaatoi hänet polvilleen. Commey alkoi olla kuitenkin jo selvää kauraa ja kellahti heti perään tajunnan rajamailla lattiaan.

Ghanalainen nousi vielä tästä, mutta otti enää iskuja vastaan. Lopez takoi rajua iskusarjaa Commeyhin, kunnes tuomari meni väliin ja päätti taiston tekniseen tyrmäykseen.

Hondurasilais-amerikkalainen Lopez on voittanut kaikki 15 ammattilaisotteluaan. 32 ottelua ammattilaisena mitelleelle, mestaruuden menettäneelle Commeylle tappio oli uran kolmas.

Huhtikuussa Commey tyrmäsi NABF-liiton mestaruusottelussa New Yorkissa suomalaisen Edis Tatlin.

0:25
Huhtikuussa Teofimo Lopez tyrmäsi Edis Tatlin.

Terence Crawford piti mestaruusvyön itsellään

WBO-liiton välisarjan mestaruusottelussa Terence Crawford piti mestaruusvyön itsellään tyrmäämällä Egidijus Kavaliauskasin yhdeksännessä erässä.

Yhdysvaltalaisella Crawfordilla on 39 ammattilaisottelustaan pelkkiä voittoja. Liettualaiselle Kavaliauskasille tappio oli uran ensimmäinen. Hän on nyt otellut 23 matsia ammattilaisena.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja