Tyrmäys! Richard Commey hoippui tajunnan rajamailla – Edis Tatlin nuijinut nyrkkitähti höyrysi mestariksi

Teofimo Lopez teki puolustavasta mestarista Richard Commeysta selvää teknisellä tyrmäyksellä nyrkkeilyn IBF-liiton kevytsarjan mestaruusottelussa New Yorkissa.

Ottelu ratkesi toisessa erässä. Commey nousi vielä pystyyn, kun Lopezin kova oikean käden isku päähän kaatoi hänet polvilleen. Commey alkoi olla kuitenkin jo selvää kauraa ja kellahti heti perään tajunnan rajamailla lattiaan.

Ghanalainen nousi vielä tästä, mutta otti enää iskuja vastaan. Lopez takoi rajua iskusarjaa Commeyhin, kunnes tuomari meni väliin ja päätti taiston tekniseen tyrmäykseen.

Hondurasilais-amerikkalainen Lopez on voittanut kaikki 15 ammattilaisotteluaan. 32 ottelua ammattilaisena mitelleelle, mestaruuden menettäneelle Commeylle tappio oli uran kolmas.

Huhtikuussa Commey tyrmäsi NABF-liiton mestaruusottelussa New Yorkissa suomalaisen Edis Tatlin.

Tatli-Lopez-ottelu kuvina 0:25
Huhtikuussa Teofimo Lopez tyrmäsi Edis Tatlin.

Terence Crawford piti mestaruusvyön itsellään

WBO-liiton välisarjan mestaruusottelussa Terence Crawford piti mestaruusvyön itsellään tyrmäämällä Egidijus Kavaliauskasin yhdeksännessä erässä.

Yhdysvaltalaisella Crawfordilla on 39 ammattilaisottelustaan pelkkiä voittoja. Liettualaiselle Kavaliauskasille tappio oli uran ensimmäinen. Hän on nyt otellut 23 matsia ammattilaisena.

Lue myös:

    Uusimmat