Kevyen sarjan tähti Vasyl Lomatsenko teki kovan paluun kehään olkapääleikkauksen jälkeen ja nappasi lisätittelin: "Haluan kaksi vyötä lisää"

Ukrainalaisnyrkkeilijä Vasyl Lomatsenko palasi vakuuttavasti kehään pitkän kuntoutusjakson jälkeen ja voitti New Yorkissa kevyen sarjan nyrkkeilyntitteliottelussa Jose Pedrezan. 

Videolla juttua Eva Wahlströmin tulevasta ottelusta. 

Lomatsenko kävi olkapääleikkauksessa ja oli sivussa peräti seitsemän kuukautta. Hän kuitenkin treenasi itsensä kuntoon ja oli taas oma itsensä, kun oli aika palata tositoimiin. 

Ottelu alkoi rauhallisesti, mutta Lomatsenko pääsi mukaan koko ajan paremmin ottelun edetessä. Hän käytti erityisesti vasenta suoraansa. 

Ottelu roihahti liekkiin 11. erässä. Lomatsenko iski Pedrezan kahdesti kanveesiin. Voittajasta ei ollut epäselvyyttä, vaikka 12. erä ei ollutkaan enää samanlaista tykitystä. Lomatsenko voitti tuomariäänin 3–0. 

Lomatsenko sai perille 240 iskua, kun Pedraza vain 111. 

 


Lomatshenkolla oli jo WBA-liiton vyö, mutta hän kahmi itselleen myös puertoricolaisella Pedrazalla olleen WBO-tittelin. Mikey Garcialla on IBF- ja WBC-liiton vyöt. 

– Haluan kaksi vyötä lisää, ja ehkä ensi vuonna saamme järjestettyä matsin Garciaa vastaan, Lomatsenko sanoi kehähaastattelussa. 

Eva Wahlström huippuotteluun New Yorkiin 0:34


Lue myös:

    Uusimmat