Mainos

"Työllisyystavoitteiden arvostelu median pyöritystä"

Lipposen mukaan on turhaa veivaamista puhua sadantuhannen uuden työpaikan mahdollisesta toteutumisesta, kun pitäisi etsiä uusia työllistämiskeinoja.

SDP:n puheenjohtaja, puhemies Paavo Lipponen luonnehtii hallituksen työllisyystavoitteiden arvostelua vain median pyöritykseksi.

Lipponen sanoo MTV3:n uutisten kesähaastattelusarjassa, että hallituksen sadantuhannen uuden työpaikan tavoitteen realistisuudesta puhuminen on turhaa veivaamista, kun pitäisi etsiä uusia työllistämiskeinoja.

- No tämä on aivan turhaa veivaamista kun pitää puhua siitä, että mitä tehdään, Lipponen pamauttaa.

Vaikka koko oppositio kauhistelee miten hallitus, työministeri etunenässä, on nostanut kädet pystyyn työllisyystavoitteen kanssa, Lipposella on oma näkemyksensä.

- Tämä keskustelu siitä, että saavutetaanko vai ei, niin tässäkin on vähän tällaista medioiden pyöritystä. vastaukset käännetään sellaiseksi ikään kuin tässä olisi nostettu kädet pystyyn. Ei hyödytä nyt keskustella siitä, että saavutetaanko vai ei, vaan tärkeintä on se, että hallitus toimii ja siltä kannalta ratkaisut tänä syksynä ovat tärkeitä, koska vaalikautta ei sitten enää ole niin hirveästi jäljellä, Lipponen toteaa.

Lipponen ei kommentoi jatkoaan SDP:n johdossa

Kantaansa EU-kansanäänestykseen Lipponen ei kerro. MTV3:n uutisten kyselyä, jossa SDP:n piiripuheenjohtajat vastustivat ja keskustan kannattivat kansanäänestystä, Lipponen ei arvosta, vastaajien takia.

- Ketä ovat piirien puheenjohtaja tällaista asiaa määrittelemään, yhtä hyviä siis kuin muutkin kansalaiset, mutta ei siitä voi mitään johtopäätöksiä tehdä.

Lipponen ei lämpene myöskään uteluille, milloin hän ilmoittaa luopuvansa SDP:n johdosta.

- Se on ihan hyvässä harkinnassa tämä asia eikä sitä kannata nyt veivata.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 07.08.2004)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja