Työharjoittelijan sähköpostimoka sai aikaan tunnustuksia – jopa kenties kaikkien aikojen kuuluisin harjoittelija otti osaa keskusteluun

Harkkarin huvittava sähköpostimoka sai muutkin tunnustamaan – jopa harkkareiden harkkari kommentoi 2:17
Katso videolta millaisia mokia ihmiset ovat onnistuneet tekemään työuriensa aikana.

Äskettäin osa HBO Max -suoratoistopalvelun tilaajista sai kryptisen tyhjän sähköpostin. Syypää vahinkolaukaukseen oli hommiaan aloitteleva työharjoittelija.

Kukaan ei ole seppä syntyessään. Äskettäin osa HBO Max -suoratoistopalvelimen tilaajista sai mystisen tyhjän sähköpostin, joka oli otsikoitu "Integration Test", integrointitesti.

Myöhemmin HBO Max:in Twitter-tilillä julkaistiin twiitti, jossa kerrottiin, että kyseinen sähköposti oli vahingossa lähetetty testiviesti. Sähköpostin takana oli uusi työharjoittelija. 

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä

Virheiden tekeminen on pahin asia, mitä moni uusi työharjoittelija voisi ajatella tekevänsä, mutta valitettavasti uuden oppiminen vaatii myös välillä harha-askeleita.

Twiitti herätti yllättäen hulvattoman twiittien ketjun, jossa niin taviksetkuin julkkiksetkin jakoivat omia mokiaan työuriltaan. Positiiviseksi Twitterissä trendaavan ilmiön tekee se, että noloimmatkaan töissä tai harjoittelussa käyneet mokat eivät ole välttämättä tuhonneet tunnustajan uraa. Mokasta uutisoivat niin CNN kuin Newsweek.

Pahemminkin olisi voinut käydä

Jopa mahdollisesti kaikkien aikojen kuuluisin työharjoittelija otti osaa keskusteluun. Myös Valkoisen talon työharjoittelussa on mokattu!

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä

– Rakas harjoittelija, se kyllä helpottaa. Ps. Älä käytä barettia, skandaalistaan presidentti Bill Clintonin kanssa tunnetuksi tullut Monica Lewinsky lohdutti twiitissaan.

– Pistin kerran koko Spotifyn kansainvälisesti offlineen, kertoo eräs toinen ketjussa.

CNN kertoo myös siitä kerrasta, kun Havaijilla oli vahingossa alkanut soida hätäsireenit ballistisen ohjusten takia.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä

– Ainakaan et pyörittänyt studiokameraa suorassa lähetyksessä 360 astetta. En saanut potkuja ja sain lopulta paikan viikonloppuankkurina, kertoo eräs mediassa työskentelevä journalisti.

Katso yllä olevalta videolta millaisia mokia ihmiset ovat onnistuneet tekemään työuriensa aikana.

Lähteet: CNN, Newsweek ja Twitter.

Lue myös:

    Uusimmat