Tylyä tekstiä! Jesse Puljujärven tilanne kuohuttaa Pohjois-Amerikassa – NHL-toimittajilta tiukkaa kritiikkiä

Kauppahuhut käyvät kuumina jääkiekon NHL:ssä, sillä 25. helmikuuta oleva NHL:n siirtotakaraja lähestyy joka päivä. Muun muassa Edmonton Oilersin Jesse Puljujärven otteet ovat herättäneet runsaasti keskustelua viime aikoina.

TSN kirjoitti hiljattain, että Oilers on valmis kauppaamaan suomalaisen.

Puljujärven agentti Markus Lehto taas pohti Sportsnetin haastattelussa, lähestyvätkö Oilers ja hänen asiakkaansa tilannetta, jossa on parempi lähteä eri teille.

Oilersia seurataan intohimoisesti Kanadassa. Useat NHL-asiantuntijat ovat heittäneet myös lusikkansa soppaan.

Edmonton Journalin toimittaja Jim Matheson tarjosi Twitterissä melko suoraa puhetta Puljujärven nykytilanteesta.

– Tiedämme tässä vaiheessa seuraavan Puljujärvestä: Hän ei ole kolmosketjun oikeaa laituria parempi. Hänen pelinäkemyksensä ei vakuuta. Hän ei halua pitää pitkään kiekkoa, eikä hän ole oppinut käyttämään isoa vartaloaan hyväkseen kulmaväännöissä, listasi Matheson nuorukaisen puutteita.

Oilersia seuraava NHL-asiantuntija Bob Stauffer tarjosi myös varsin diplomaattisen arvion.

– Jesse Puljujärvestä. Myönnän, että olisin kuvitellut hänen olevansa eri tasolla tässä vaiheessa NHL-uraansa. Etenkin sen perusteella, miten hän pelasi vuoden 2016 nuorten MM-kisoissa. On kuitenkin muistettava, että hän on vasta 20-vuotias, sanaili Stauffer.

Jääkiekkoasiantuntija Steve Dangle tarjosi erilaisen näkemyksen Oilersin ja Puljujärven välisestä tilanteesta.

– Miksi Jesse Puljujärven kauppaaminen olisi järkevää Oilersille, huonolle joukkueelle, joka tarvitsee nuoria ja edullisia hyökkääjiä? hämmästeli Dangle.

Alla Mathesonin, Staufferin ja Danglen twiitit.

Lue myös:

    Uusimmat