NHL-toimittaja seurasi reaktioita Jesse Puljujärven loistovireeseen ja ällistyi – ”Räjäyttää tajuntani”

Kärppien Jesse Puljujärvi on aloittanut hienosti kautensa. Laitahyökkääjä on iskenyt Liigassa 14 ottelussa pisteet 9+6=15. Suomalaisen menestys on kuitenkin aiheuttanut ristiriitaisia reaktioita Edmontonissa.

Edmonton Oilersia tiiviisti seuraava NHL-toimittaja Jason Gregor on hämmästellyt sosiaalisessa mediassa näkemäänsä.

– Asioita, joita en ymmärrä… Miksi ihmisiä harmittaa, jos Puljujärvi pelaa hyvin Suomessa. Hän on vasta 21-vuotias. Hänet tuotiin liian hätäisesti NHL:ään. Ihmisten pitäisi olla iloisia, että hän kehittää itseluottamusta hyökkäyspelaamiseensa. Nämä loukkaantuneet kommentit, jotka kyseenalaistavat hänen menestyksensä, räjäyttävät tajuntani, aloitti Gregor avautumisensa Twitterissä.

– Jos hän (Puljujärvi) pelaa hyvin, hänen kauppa-arvonsa nousee, mikä helpottaa Oilersia. Ja kuka tietää, ehkä hän palaa Edmontoniin mukanaan enemmän itseluottamusta. Oli miten oli, on toivottavaa, että hyökkäävät pelaajat onnistuvat maalinteossa NHL:ää heikommissa sarjoissa, jatkoi Gregor.

Puljujärvi teki syksyllä vuoden sopimuksen Kärppien kanssa. Sopimuksessa on pykälä, jonka mukaan hän voi palata NHL:ään 1. joulukuuta mennessä.

Katso twiitit alta.

Lue myös:

    Uusimmat