Jesse Puljujärvellä kristallinkirkas tavoite – NHL-asiantuntija löi tiskiin oman näkemyksensä suomalaisen kohtalosta

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärven tulokassopimus päättyy kesällä, ja nuoresta miehestä on tulossa rajoitettu vapaa agentti.

Suomalaislaituri ei ole vielä onnistunut tekemään läpimurtoaan NHL:ssä, ja hänen tulevaisuutensa on herättänyt paljon keskustelua fanien ja asiantuntijoiden keskuudessa. Sosiaalisessa mediassa on viime päivinä spekuloitu, että Puljujärvi jatkaisi uraansa KHL:n Jokereissa.

Sportsnetin NHL-asiantuntija Mark Spector kertoo Twitterissä keskustelleensa Puljujärven tilanteesta miehen agentin Markus Lehdon kanssa.

- Puhuin tänään Puljujärven agentin Markus Lehdon kanssa, joka sanoi, että hänen asiakkaansa tavoitteena on pelata NHL:ssä tulevalla kaudella. Ei Jokereissa, ei KHL:ssä – ei vaikka nuo seurat ovat ottaneet yhteyttä, aloitti Spector.

- Uskon, että Puljujärven leirille kelpaisi kauppa pois Edmontonista. ”Ehkä se on parasta myös seuralle”, totesi Lehto. Hän on puhunut GM (Ken) Hollandin kanssa, mutta ei mitään tarkemmin rajoitetun vapaan agentin Puljujärven tilanteesta.

- Agentti sanoi myös, että ehkä uusi valmentaja ja GM tarkoittavat Puljujärvelle uutta alkua Edmontonissa. Minun veikkaukseni? Häntä kaupitellaan kesällä. Näemme, haluaako joku seura hänet, päätti Spector.

Katso twiitit alta.


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja