Jesse Puljujärven katsomokomennus sai aikaan ison myrskyn – farmikomennus lähestyy: "Hän ei ole mukana kirjoittamassa nimmareita"

Edmonton Oilers jätti Jesse Puljujärven New York Islandersia vastaan lehdistöparvelle nauttimaan virvokkeita pelin ajaksi. Farmikomennus näyttää nyt todennäköiseltä. 

Edmonton Oilers seilaa neljän ottelun tappioputkessa, mutta Jesse Puljujärvi ei ole näillä näkymin se pelaaja, joka hilaa albertalaisseuran ylös suosta. Vähäinen peliaika väheni entisestään, kun hän ei päässyt pukemaan ollenkaan. 

Katsomokomennus lisäsi spekulaatioita siitä, joutuuko Puljujärvi jälleen farmiin Bakersfieldiin. Oilers hankki kokeneen Sam Gagnerin, joka otti Puljujärven paikan. 

Puljujärvi kävi tällä kaudella pelaamassa jo neljä ottelua AHL:ssä. 

Kokenut Oilersia seuraava NHL-toimittaja Terry Jones vitsaili, että Puljujärvi tuskin on maanantaina kirjoittamassa nimikirjoituksia joukkueen tilaisuudessa paikallisessa ostoskeskuksessa. 

– Ehkä hän on West Bakersfield Mallissa, Jones veisteli. 

Myös myyntispekulaatiot ovat velloneet siirtorajan (25.2) lähestyessä, mutta ongelmana on Puljujärven huono myyntiarvo. Eikä Oilers välttämättä halua kaupata ykköskierroksen varaustaan halvalla – seura joutuisi jälleen tunnustamaan epäonnistumisensa. 

​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat