Mainos

Tykkäsi ex-tyttöystävänsä kuvasta Facebookissa – mies vangittiin

Mies joutui kaltereiden taakse tykättyään ex-tyttöystävänsä kuvasta sosiaalisessa mediassa.

Floridalaismies on passitettu takaisin vankilaan tämän tykättyä Facebookissa entisen tyttöystävänsä kuvasta. Ainahan exän kuvista tykkääminen on noloa, koska se osoittaa kiinnostusta entistä rakasta kohtaan, mutta tässä tapauksessa se oli vielä nolompaa, sillä se kävi myös erittäin kalliiksi.

Paul Maida, 31, oli syytettynä muun muassa vuonna 2014 tapahtuneesta pyöräilijän kuolemaan johtaneesta kolarista, joka tapahtui Maidan ollessa alkoholin vaikutuksen alaisena. Miestä käskettiin välttämään kaikkea kontaktia entiseen tyttöystäväänsä, Bianca Fichteliin, joka oli jutun avaintodistaja. Alunperin pyöräilijän kuolemasta syytettiin juuri Fichteliä, mutta kävi ilmi, että pariskunta oli vaihtanut paikkoja autossa ennen poliisin saapumista paikalle.

Miestä pidettiin kotiarestissa, minkä vuoksi tällä ilmeisesti oli liikaa aikaa käytettävissään sosiaaliselle medialle. Niinpä Maida päätyi tykkäämään exänsä kuvasta ja rikkoi näin 76 000 dollarin takuusopimustaan.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Maida oli aiemmin jo lähettänyt exän työpaikalle tusinan kuolleita ruusuja. Fichtel oli myös löytänyt tuulilasinpyyhkimien alta karmivan viestin, jossa luki: "Ei ole paikkaa, josta en sinua löytäisi. En koskaan lakkaa rakastamasta sinua."

Maidan Facebook-käyttäytyminen oli viimeinen pisara ja Fichtel ilmoitti exästään poliisille.

Mies odottelee seuraavaa oikeudenkäyntiään nyt kaltereiden takana.

Video: Erosta voi myös oppia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.