Ex-tyttöystävän anteeksipyyntökirje ei vakuuttanut – mies korjaili virheet punakynällä

Amerikkalaismies ei päästänyt ex-tyttöystäväänsä helpolla.

Jos purkaisit tuntosi paperille, lähettäisit tilityksesi ex-kumppanillesi – ja saisit kirjeesi takaisin korjattuna versiona, miltä se tuntuisi?

Eärs nainen sai kokea tämän, kun hänen ex-poikaystävänsä, floridalainen Nick Lutz, 20, lähetti exältään saamansa kirjeen tälle takaisin punakynällä korjattuna. Naisen harmiksi kuva kirjeestä leviää myös sosiaalisessa mediassa Lutzin jaettua kuvan siitä Twitter-tilillään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

BBC Newsbeat -sivustolle Lutz kertoi seurustelleensa ex-tyttöystävänsä kanssa kahdeksan kuukauden ajan. Puolessavälissä suhdetta tyttöystävä alkoi kuitenkin miehen mukaan piilotella puhelintaan, ja Lutz sai selville, että tämä käytti koodinimiä miespuolisista tutuistaan. Selvisi myös, että tyttöystävä oli ollut ulkona toisen miehen kanssa, vaikka oli kertonut näkevänsä parasta ystäväänsä.

Eron jälkeen pettäjätyttöystävä lähetti Lutzille pitkän anteeksipyyntökirjeen, ja mies käytti tilaisuuden hyväkseen näpäyttääkseen exäänsä. Mies korjasi punakynällä kirjeen kirjoitus- ja kielioppivirheet, ja tarjosi kritiikkiä kirjeen sisällöstä.

– Paljon toistoa. Vahva kannanotto. Ei hypoteesiasi tukevia yksityiskohtia, Lutzin punakynämerkinnöissä todetaan.

"Jos haluat tulla uskotuksi..."

Kirjeen loppuun Lutz kiteytti kirjeen ongelmat.

– Pitkä intro, lyhyt päätelmä, vahva hypoteesi, mutta ei mitään sitä tukevaa. Yksityiskohdat ovat tärkeitä. Jos haluat tulla uskotuksi, varmista se todisteilla. Väität, ettei pettämistä tapahtunut koskaan, mutta syytät itseäsi – mistä sitten?, Lutz ihmettelee.

Mies myös pisteytti kirjeen. Ex-tyttöystävä sai 61 pistettä sadasta, mikä tarkoitti kokonaisarvosanaa D- eli 5-.

Myös muut Twitter-käyttäjät intoutuivat arvioimaan kirjettä. He myös huomauttivat virheistä, joita Lutz ei ollut huomannut.

Lähteet: BBC, Someecards

***

Lue myös:

    Uusimmat