Äiti kosti riidan järkyttävällä tavalla: Hakkeroi puolisonsa Facebook-tilin lähettääkseen tyttärelleen rivoja kuvia

1:15

Äiti päätti kostaa miehelleen riidan hurjalla tavalla Uudessa-Seelannissa. Nainen sai tuomioksi yhdyskuntapalvelua. Aiheesta uutisoi New Zealand Herald.

VIDEO: Suomessa lakialoitteella vaaditaan entistä kovempia rangaistuksia seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Kun uusiseelantilainen Sarah Louise Rogers joutui riitoihin miehensä kanssa viime vuoden huhtikuussa, hän alkoi hautoa karmivaa kostoa.

53-vuotias äiti päätti hakkeroida miehensä Facebook-tilin ja lähetti sopimattomia kuvia aikuiselle tyttärelleen väittäen, että mies haluaisi seksuaaliseen kanssakäymiseen oman tyttärensä kanssa.

Rogers muun muassa lähetti Facebook-tilin kautta tyttärelleen kuvia miehen sukupuolielimistä, joiden väitti olevan tämän isän. Rogers myös väitti viesteissä tyttärelleen isän pettäneen äitiä.

Naisen 20-vuotias tytär vastasi viesteihin ensin vihastuneena, mutta järkevästi. Kun viestittely jatkui, hän päätti mennä poliisille.

"Poikkeuksellista"

Pian Rogersin mieheen otettiin yhteyttä poliisiasemalta, jonne hän meni yhdessä vaimonsa kanssa. Poliisille äiti paljasti vaihtaneensa miehen salasanan, hakkeroineensa tilin ja lähettäneensä viestit.

Karmivan teon syynä oli äidin mukaan halu saada mies vaikeuksiin.

Rogers tuomittiin viime maanantaina kolmen kuukauden arestiin, johon kuului myös yöaikaan ulkonaliikkumiskielto, sekä 150 tunnin yhdyskuntapalvelukseen. Rogers ei saa myös käsiinsä elektronisia laitteita ilman ehdonalaisvalvojan lupaa.

Tuomarin mukaan oli erikoista, että äidin mielestä oli sopivaa käyttää hänen tytärtään pelinappulana vanhempien välisessä riidassa.

– Se, että hänen mielestään oli hyvä idea sanoa, että hänen kumppaninsa on seksuaalisesti kiinnostunut hänen tyttärestään, oli myös poikkeuksellista, tuomari Noel Sainsbury sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja