Mainos

Mies jäi kiinni pettämisestä – tarjosi älyttömimmän selityksen ikinä

Petturimiehen selitys teolleen herättää huomiota Twitterissä.

Pettämisestä kiinni jääneillä on usein tarjota ties minkälaisia selityksiä teolleen, mutta palkinnon luovimmasta selityksestä pokkaa ehdottomasti mies, joka järkeili pelastaneensa "kaikki" syövältä antautuessaan vieraan naisen pauloihin.

Miehen (ilmeisesti entinen) tyttöystävä, Bella, julkaisi miehen selityksen Twitterissä ansaiten sille 200 000 tykkäystä ja yli 80 000 uudelleentwiittausta. Miehen selitys pettämiselle oli yksinkertaisesti niin älytön ja kaukaa haettu, ettei miehen omistautumista sen keksimiselle voinut kuin ihailla. 

Tyttöystävälleen lähettämissään tekstiviesteissä mies kuvailee, kuinka oli suorastaan pakotettu suostumaan vieraan naiseen baarissa tarjoamaan suuseksiin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lyhykäisyydessään miehen selitys kuuluu näin: Jos hän olisi kieltäytynyt tarjotusta suuseksistä, nainen olisi saattanut lähteä baarista ja kävellä humalassa auton alle – eikä tässä suinkaan vielä kaikki.

Hypoteettinen autokuski puolestaan olisi voinut joutua vankilaan, jolloin kuskin lapset olisivat kasvaneet ilman isäänsä. Isättömyys olisi voinut vaikuttaa niin, että lapset olisivat päätyneet kadulle sen sijaan, että heistä olisi tullut lääkäreitä ja lakimiehiä. Tässä tapauksessa hypoteettinen lääkäri puolestaan ei olisi keksinyt lääkettä syöpään.

– Joten jos ajattelet sitä, olen oikeastaan sankari, mies toteaa.

Kun selitykset eivät tunnu uppoavan, eikä tyttöystävä vastaa, mies kokeilee vielä kepillä jäätä: "Kulta, pelastin juuri kaikki syövältä."

Tarina aiheutti Twitterissä paljon keskustelua siitä, pitäisikö Bellan ottaa petturipoikaystävä takaisin, vaikka vain mielikuvituksellisen tarinan keksimisen ansiosta.

Lähde: Someecards

***

1:18

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.