Tv-persoona Marco Bjurström ohjaa uutta musikaalia – kaikille annetaan mahdollisuus esiintyä

Marco Bjurströmin ohjaaman oopperan kantaesitys lähestyy 1:29

Tanssiopettaja ja televisiopersoona Marco Bjurström kertoi SuomiAreena-tapahtumassa, että hänellä on tekeillä uusi musiikkiprojekti, joka tarjoaa mahdollisuuden ujoimmillekin esiintyjille.

Tanssinopettaja ja tv-kasvo Marco Bjurström ohjaa ja lavastaa uutta musikaalia Prinsessa Ruusunen - Paluu tulevaisuuteen. Joulukuussa ensi-iltansa saavassa musikaalissa on mukana sekä musiikkiteatterin harrastajia, ammattilaisia, liikuntavammaisia, kehitysvammaisia että maahanmuuttajia. Kaikille annetaan mahdollisuus esiintyä.

– Mukana on myös sellaisia ujoja ihmisiä, jotka eivät ole koskaan elämässään esiintyneet, eli meillä on tässä aivan ihana yhdistelmä!

Viime vuonna ammattitanssija oli mukana vastaavanlaisessa Peter Pan -musikaalissa, ja uskoo vahvasti, että tästäkin projektista tulee yhä huikea.

– Kaikkien on tärkeä muistaa, että meissä kaikissa on aika paljon enemmän, kuin mitä päälle päin näkyy ja meissä kaikissa on enemmän hyvää, kuin mitä päälle päin näkyy, Bjurström korostaa.

– Tarvitsemme vain ne ihmiset, jotka kaivavat meistä ne asiat esiin, koska jokainen meistä ei ole niin rohkea, ett uskaltaisi tuoda ne itse esille, tanssinopettaja jatkaa.

Tuore musikaali on ShedHelsinki-järjestön luotsaama projekti, jossa Bjurström on mukana lavastajan ja ohjaajan roolissa. Järjestön tavoitteena on antaa nuorille mahdollisuuksia ja vaikuttaa heidän työllistymiseensä. Mukana on yli sata 7-20 vuotiasta nuorta sekä ammattilaista. Näytös saa ensi-iltansa 8. joulukuuta Helsingissä.

– Luulen, että meille tulee ihan huikea syksy! 

Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat